facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vechtdal Vloeren

Vechtdal Vloeren

Info

U bent bij ons aan het juiste adres voor zachte en harde vloerbeddekking. En voor het schuren van uw parket vloer bent u ook bij ons aan het goede adres !

Geschiedenis

Vechtdalvloeren, van laminaat tot raamdecoratie.

Goedkoopste vloeren en Legwerk Hardenberg. Drenthe.Overijssel

Wie zijn wij?

Een jong bedrijf met veel ervaring. Al ruim 7 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leggen van laminaat, parket, vinyl en tapijt. Daarnaast hebben wij veel kennis van trapstyling en raamdecoratie Hardenberg

Wat doen we?

U hoeft niet naar winkel of showroom, wij komen bij u thuis. Wij geven u graag advies over alle soorten laminaat, parket, vinyl en tapijt. Wat is het beste voor u en voor de vloer. Indien u dat wenst maken wij een vrijblijvende offerte.

Stalen en voorbeelden

Dus shoppen is verleden tijd, wij komen graag bij u thuis met stalen en voorbeelden. Zo kunnen we duidelijk laten zien hoe bijvoorbeeld laminaat gelegd kan worden: in de breedte of lengte, met de goede lichtinval. Wat u zelf uiteraard het mooiste vindt.
We hebben stalen van laminaat tot en met raamdecoratie. De beste kwaliteit van goedkope vloeren laminaat en legwerk Hardenberg (Drenthe) en (Overijssel)

Legwerk

Uiteraard willen wij ook het legwerk voor u doen, indien u zelf tapijt, laminaat of parket heeft. Ook een trap kunnen wij prachtig bekleden. Voor het voordelig legwerk kunt u terecht bij Vechtdalvloeren Hardenberg-Overijssel-Drenthe Vloeren

Wilt u meer weten? Zie hier voor foto’s van legwerk en voorbeelden van laminaaten vloeren tot raamdecoratie.

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0630414053 of stuur ons een mail. Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Label

Goedkoop vloeren Hardenberg Goedkoop vloeren Drente Goedkoop vloeren Overijssel Laminaatlegger Hardenberg Laminaatlegger Drenthe Laminaatlegger Overijssel



"Vloer laten schuren, vloer laten leggen en traprenovatie. Bereken eenvoudig je prijs met de online calculator."
Adres: De Mulderij 314, 7772 HP Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0630414053
ln.nereolvladthcev@ofni
Stad: Stad-Hardenberg
Route: De Mulderij 314
Postcode: 7772 HP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lisanne Jutte Styling Lisanne Jutte Styling 52 meter Allround in design and styling
Totaal Slapen & Wonen Totaal Slapen & Wonen 1 km Heel goed advies en de aflevering van de kast ging perfect.
Recensies
Geweldig mooie vloer gelegd, snel en zeer vakkundig. Alles in goed overleg, erg vriendelijke mannen.
Vechtdalvloeren heeft in onze nieuwe woning de vloeren geegaliseerd en daarna PVC gelegd. De communicatie vooraf en tijdens de uitvoering was super. Simon en zijn team hebben keurig werk geleverd en zijn vakmensen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.
Prima werk geleverd met een nieuwe PVC vloer. Bedrijf reageert snel op mail en regeld alles prima. Ze houden zich aan afspraken en zijn duidelijk. Zeker aan te bevelen!
Vechtdalvloeren benaderd en gebeld, ik heb Simon aan de lijn gehad. Vriendelijke jongen en heeft verstand van zaken. Vloer uitgekozen, vloer is geleverd en zijn team zijn gekomen om de vloer te leggen. Super netjes gelegd en vakkundig. Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Van top tot teen verzorgd en geen omkijk!
Wij hebben deze week onze vloer laten egaliseren en plaatsen door Vechtdalvloeren en wij zijn echt super tevreden! Het is ontzettend mooi geworden. Ook zijn het enorm vriendelijke medewerkers. Werken hard en snel. Echt een aanrader wat ons betreft!
Bij ons hebben Simon en zijn collega een schitterende PVC vloer in visgraat met bandenbies gelegd. Er werd meegedacht over allerlei opties en niets was onmogelijk voor ze, bijzondere prettige mannen. Wij zijn bijzonder tevreden over het uiteindelijke resultaat. Vandaag kwamen er medewerkers van een meubelzaak bij ons binnen en het eerste wat zij zeiden was dat het een vloer was die door professionals gelegd moest zijn. Klopt helemaal dus, hij ligt er super strak in en we gaan hier heel lang plezier van te hebben.
Super blij met de service en de vloer ligt er heel mooi in. Heel veel hulp gehad om te achterhalen welke vloer bij ons beneden ligt zodat we boven dezelfde konden plaatsen. Communicatie was echt top, alles van tevoren netjes aangegeven en tijdens het leggen alles goed voorbereid en hele vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!
Vechtdalvloeren heeft tot onze volle tevredenheid PVC vloeren aangelegd op de hele bovenverdieping en trap. Ze zijn ook afspraken nagekomen die een ander bedrijf niet kon waarmaken en zij het dus overnamen. Kortom, het was prima werken met die gasten.
Hoewel de mannen een mooie vloer, goed gelegd hebben is de afwikkeling een stuk minder. Wij hebben onze vloer gekocht via een speciaalzaak en hieraan netjes de factuur betaald. Dit was inclusief leggen en daarmee gaan wij ervan uit dat de speciaalzaak netjes het deel van het leggen afdraagt aan de legger. Blijkbaar is dit niet gebeurd waardoor ik nu onbeschoft en met ongepaste toon letterlijk word lastiggevallen dat ik de factuur moet betalen, en er een incassobureau ingeschakeld gaat worden. Dit terwijl ik nooit een herinnering gekregen heb en dus kon nooit heb kunnen uitzoeken wat er mis ging. Die kreeg ik pas na het telefoongesprek. Bij aangeven dat ze vooral contact moesten zoeken met de speciaalzaak werd het gesprek helemaal grimmig en kon ik meerdere berichten ontvangen met dreigende toon. Ik ga daarom zeker een klacht indienen bij de speciaalzaak over Vechtdal Vloeren en hun communicatie.
Simon en collega's hebben klasse werk afgeleverd. Visgraat houtlook pvc zit er superstrak in. Ook de mat bij de voordeur. Top! Kan ze van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid