facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vecht-College

Vecht-College

Info

Particuliere middelbare school het Vecht-College biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs, gericht op de individuele behoeften en talenten van het kind.

Geschiedenis

Het Vecht-College is een particuliere middelbare school voor mavo, havo en vwo. Wij bieden kwalitatief hoogstaand onderwijs, gericht op de individuele behoeften en talenten van kinderen. De kracht van onze school is de kleinschaligheid, en daarmee de open, warme en vertrouwde sfeer.

Met klassen van gemiddeld zes leerlingen is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding. Geïnspireerde en betrokken vakdocenten besteden veel tijd aan uitleg en oefening in hun lessen, en geven individuele ondersteuning zodat leerlingen geen achterstand oplopen. In kleine klassen kan niemand zich verstoppen en komt iedereen tot zijn recht. Bovendien zijn hierdoor de lijnen kort, zowel tussen leerlingen en docenten als tussen de school en de ouders.



"Met persoonlijke aandacht en een plan op maat, halen we het beste in elke leerling naar boven. We bieden kwalitatief hoogstaand onderwijs voor alle niveaus en leerjaren. We werken in groepen van gemiddeld 8 leerlingen per klas. We werken met een team van geïnspireerde, ervaren en vakkundige docenten, die allemaal zeer betrokken zijn bij de leerlingen. Leerlingen werken in een prettige én veilige leeromgeving waar we ze een duwtje in de rug geven om het beste uit zichzelf te halen."
Adres: Merwedeweg 4, 3621 LR Breukelen
Telefoonnummer: 0346252440
Stad: Breukelen
Route: Merwedeweg 4
Postcode: 3621 LR



op zoek naar gerelateerd: Vecht-College vacature, Alternatief voor middelbare school, Alternatief voor speciaal onderwijs, Kosten IVIO onderwijs, Thuiszitters, Thuiszitters Amsterdam, Vergoeding thuisonderwijs, Thuisonderwijs Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
European School of Academic Sciences European School of Academic Sciences 422 meter Vertaald door Google Leuke cursussen voor professionele communicatie Origineel Nice ...
Project Leadership Academy Project Leadership Academy 724 meter http://www.projectleadershipacademy.nl Ontdek hoe jij als Projectmanager élk project ...
Recensies
Met heel veel plezier heeft onze zoon zijn gehele VWO-opleiding doorlopen op het Vecht-College. De kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht in combinatie met het versneld kunnen afronden van vakken hebben hem een stevig fundament voor het leven gegeven.
Na alle particuliere scholen afgelopen te hebben , heb ik zonder aarzeling voor deze school gekozen. Vooral de manier waarop er naar het kind wordt gekeken sprak mij aan . Er wordt op deze school in mogelijkheden/ uitdagingen gedacht en niet in moeilijkheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid