facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ve-Ca Stables

Adres: De Lunetten 4A, 1944 PA Beverwijk
Telefoonnummer: +31251226885
Stad: Beverwijk
Route: De Lunetten 4A
Postcode: 1944 PA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Ponykamp beverwijk, Manege Heemstede, Power of the Horse, Pensionstal Castricum, Paarden Heemskerk, Paardrijden Castricum, Paddock Paradise Heemskerk, Holistisch paardrijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café de Wyck Café de Wyck 2 km Een zeer gezellig bruin café met regelmatig optredens van artiesten en waar iedereen ...
Cafe-Leuk Cafe-Leuk 2 km Voor de lekkerste drankjes en mooiste biertjes, bent u bij "café Leuk" op het juiste ...
De Koningen De Koningen 2 km Gezellig publiek, aardige barman, goeie muziek; niet van die platte massa hysterie, v...
Proeflokaal Broer & Zus Proeflokaal Broer & Zus 2 km Vriendelijke mensen. Ruime sortering aan verschillende bieren. Een aanrader
Café De Babbelaar, Beverwijk Café De Babbelaar, Beverwijk 2 km Leuk cafe en gemoedelijk is een aanrader als u gezellig avondje uit wil gaanEten...
Recensies
Super leuke Manege en hele goede pensionstalling paardjes worden zeer goed verzorgd altijd gezellig, ook als je niet paardrijdt is het er erg gezellig, leuke activiteiten voor jong en oud. Lessen zijn onwijs leerzaam, Je kan western of dressuur lessen volgen. Met een beperking of zonder, ze geven altijd lessen op maat.. Lieve eigenaren die altijd voor je klaar staan voor zowel de paarden als de klanten. Zeer zeker een aanrader.
Een fijne manege voor jong en oud. Voor verschillende disciplines kan je bij ve-va stables je hart ophalen. Western, dressuur, mennen, springen. Lessen worden op elk niveau aangeboden voor de beginners en de gevorderde ruiter. Iedereen is welkom, dat is in mijn ogen heel bijzonder. Invalide of niet. Wel of geen eigen paard of pony jij hoort er gewoon bij! Het gaat er bij deze manege om wie je bent en niet hoeveel geld je wel of niet hebt. Hoe goed je kan rijden doet er niet toe dat leer je vanzelf op stal na het nemen van de lessen. De een wat sneller dan de ander, het gaat om het plezier wat vooral de kinderen er beleven. De rest komt vanzelf door het zelfvertrouwen wat de kinderen hier kunnen ontwikkelen in zichzelf de dieren en de mensen om hun heen. De eigenaren zijn creatief, sociaal, heel begaan op mens en dieren gebied. Leuke avonden zoals Halloween verkleed te paard, kersttrail en ook ponykamp in de zomer worden er georganiseerd. Kinderverjaardagen worden gevierd op stal, erg leuk om met alle meiden en jongens die gek op paarden zijn je verjaardag te vieren middels een kinderfeestje op stal incl. spelletjes te paard, patat met wat lekkers en natuurlijk een verjaardagtaart eten. Jong en oud maken samen een belevenis van de FNRS/proefjes / wedstrijden die vaak georganiseerd worden. Oma’s, opa’s, papa’s mama’s, vrienden en kennissen Etc komen dan kijken en na afloop is er dan de prijsuitreiking. Ook hier kan iedereen op zijn of haar niveau aan deelnemen. Zo is paardrijden niet alleen een goede en mooie sport maar ook een familie uitje op stal. Alom een stal voor iedereen die gek op paarden en pony’s is en samen met familie graag leuke dingen beleven. Lekker eten kan je ook bij evenementen. Peter Vet kan aardig koken/barbecuen, om het zacht uit te drukken. En Ria Vet maakt echt heerlijke soep. Dus na een evenement kan je er heerlijk vertoeven met de familie. Ilona Vet is zeer geliefd bij alle kinderen omdat ze het aan de kinderen over laat hoe snel ze vertrouwd raken aan het paardrijden op zich en in hun eigen durf en kunnen. Het resulteert dat mensen met veel plezier paardrijles kunnen krijgen en is alleen maar plezierig voor elk mens die graag wil leren rijden.
Ik vind het een heel erg leuke manege ! , ze houden goed rekening met je wensen , ze zijn heel erg aardig en er word goed les gegeven , je kan namelijk dressuur en western leren rijden ! Ook zijn de dieren en stallen goed verzorgd. Ik voel me er erg goed thuis en ben zeker van plan om nog langer daar les te volgen !
Gemoedelijke FNRS manege met een gezellige, prettige sfeer voor dressuur-, en western lessen, lease en pensionstalling. De paarden/pony's worden top verzorgd. Er worden goede gevarieerde lessen in dressuur, western en springen gegeven door gediplomeerde instructeurs/instructrices. Behalve rijden, leren ruiters/amazones ook met de paarden/pony's om te gaan, te verzorgen, te zadelen etc. De eigenaren staan altijd voor je klaar met raad en daad. Voor bezoek is er een gezellige kantine aanwezig.
Ik vind het een super manege. Hebben goede rijinstructeurs. Geven goede lessen en ihet is er erg gezellig onderling. Ook leuke western lessen te volgen. Brave paarden en.pony,s. Leuke kantine. Dus een top manege.
Ik ben hier terecht gekomen omdat ik hulp nodig had met mijn Quarter, Ilona van VeCa heeft me daarbij onwijs goed geholpen en ze helpt me nog steeds, ik had niet geweten wat ik zonder haar had moeten doen. Ben haar erg dankbaar. Verder is het een onwijs leuke manege, waar de paarden goed verzorgt worden. Ook de lessen zijn er erg leuk. Iedereen is daar aardig en behulpzaam.
Zeer fijne stal waar de paarden goed worden verzorgt em behandeld. Ook lieve eigenaren die dag en nacht klaar staan voor zowel de manege als pension paarden. Echte aanrader dus!
Het zijn superleuke mensen en een super gezellig manege!!
Super leuke Manege en hele goede pensionstalling paarden worden heel goed verzorgt. altijd gezellig en leuke activiteiten. Zeer zeker een aanrader.
Mijn dochter krijgt les van Ilona, ze heeft het erg naar haar zin. De manege ziet er goed uit paarden worden goed verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid