facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VDW Schietsportcentrum Nieuwkoop

VDW Schietsportcentrum Nieuwkoop

Info

Schietsport centrum

Voor velen is de schietsport een onbekend fenomeen. Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met deze tak van sport.

Geschiedenis

Schietsport centrum

Voor velen is de schietsport een onbekend fenomeen. Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met deze tak van sport.

Adres: Transportweg 19-21-23, 2421 LT Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0172-571275
Stad: Nieuwkoop
Route: Transportweg 19-21-23
Postcode: 2421 LT


Recensies
Vandaag mijn wapen opgehaald. Ik heb niets meer dan lof over deze zaak en de ondernemers Joep en Marc. Zij voeren hun vak met veel passie, klantvriendelijkheid en kennis uit. Alles hebben zij snel opgepakt en geregeld. Al mijn vragen over de app zijn gelijk beantwoord of er werd meteen telefonisch contact met me opgenomen. Eerlijke en deskundige vaklui, geen bla bla... Ik kom hier zeker terug! Joeo en Marc, bedankt voor alles, jullie hebben mij heel blij gemaakt!
Fantastisch geholpen door Joep en Mark. Smith & Wesson gekocht die defect bleek te zijn. Was overigens niets van te merken tijdens de aankoop want toen ging alles prima. Toen ik ermee terug kwam, hebben ze elk onderdeel gecheckt en vervangen, net zolang totdat het weer in orde was. Daarnaast gaven ze aan dat als het niet te repareren was, ik een nieuw wapen uit mocht zoeken. Geweldige service :-
Ik heb 4 maanden op een reparatie moeten wachten die niet goed is gedaan door VDW, mijn luchtbuks is nu half zo krachtig. De winkel vindt de reparatie wel een succes en poeiert mij af. 4 maanden lang hebben ze tegen me zitten liegen, ik heb hen zo'n 20 keer gebeld voor een update over de reparatie en kreeg elke keer te horen dat mijn luchtbuks onderweg was met de post. Wie trapt hier nou in? Volgens mij was de man die ik aan de lijn kreeg niet helemaal in orde en hij was zeker ook niet sympathiek. De medewerkers van VDW Schietsport lopen zo over je heen en zijn onbeschoft. De wapensmid hier is een absolute beunhaas en de garantievoorwaarden van je aankoop worden er niet nageleefd, wees voorzichtig.
De eigenaren zijn erg onbetrouwbaar en dat met zo een bedrijf. Dat de politie die nog niet gesloten heeft snap ik niks van. Blijf uit de buurt aub. Heb ik helaas ervaring mee. En vrienden van mij ook jamer genoeg. Eerlijkheid staat niet absoluut niet bovenaan in hun vaandel. Helaas ben ik genoodzaakt aangifte te doen van diefstal en oplichting. Ik wacht al bijna een jaar op mijn geld. Hoe dit bedrijf nog bestaat is mij een vraag. Ik persoonlijk geef ze nog even want eigenlijk heb ik er geen zin in, dit bedrag is zo laag dat je je afvraagt waarom ze het doen. En dan glashard zeggen wij hebben connecties en lunchen met de politie. Hoe zielig kan je wezen. En mij gewoon weg lachen Jongens alsjeblieft sluit deze zaak. PS. Dit is mijn persoonlijke ervaring en mening. Zij zelf noemen dit boerenslimheid. Ik noem het oplichting.
1 ster nog niet waardig! Een wapen aangeschaft dat na 3 beurten defect is gegaan, is mij toegezegd door joep van dam dat dit onder de garantie zou vallen en opgehaald zou worden door een erkend transporteur tot op heden na enkele malen gebeld te hebben, Iedere keer een ander smoesje, Ja transporteur is op vakantie ik bel u komende week, Bel mij vanmiddag maar terug na 4 uur dan weet ik of we er morgen Zijn vervolgens vanaf 2 uur bellen niemand die durft op te nemen! En om 3 uur de tent sluiten dus meneer dacht ff slim te zijn! Het is zelfs Zover gekomen dat vdw schietsport mij via facebook geblokkeerd heeft zodat ik via hun pagina geen contact meer met hun kan opnemen! Ga er vanuit dat ze nummer herkenning hebben want zowel mijn mobiel als vast nummer word niet op gereageerd, mails worden niet beantwoord! Dus bij deze geef ik 1 wijze raad brand je vingers niet aan deze personen, Allemaal loze praatjes en beloften om je het geld uit je zak te kloppen en nooit meer iets van zich laten horen! Zit ook nog steeds te wachten op spullen die nageleverd zullen worden maar die mag die zich op een plaats duwen waar normaal gesproken de zon niet schijnt om het netjes te zeggen! Ik hoop dat er uiteindelijk een oplossing gevonden gaat worden maar ben bang van niet! Maar kijk uit met deze firma, zijn allemaal loze beloften en gebakken lucht wat ze vertellen alleen maar om zo veel en snel mogelijk te verkopen!
Waardeloze zaak. 30 oktober iets gekocht in de zaak betaald. Ze zouden het de volgende dag versturen. Al wel 8 keer gebeld. Het is nu 27 december en het is er nog steeds niet. Al drie keer gezegd dat het vandaag of morgen bij mij moet zijn. Op internet staat dat 27 en 28 december open zijn maar als je belt is er volgens de schietbaan niemand in de winkel . Ik heb hei geen vertrouwen meer in.
Joep van Dal is een man van zijn woord, zijn handdruk is goud waard. Dat zegt hij over zichzelf, maar helaas is het tegendeel waar. Afgesproken drie van mijn wapens te ruilen tegen een M1-politiekarabijn. Meerdere malen gebeld, waarbij hij vaak onbereikbaar was of niet opnam, ondanks dat hij kort daarvoor in gesprek was. Smoezen dat zijn karabijnen door de douane waren tegengehouden, hij in Suriname zat, ziek was, et cetera et cetera. Uiteindelijk zou hij een x-bedrag betalen voor mijn wapens. Wederom niet bereikbaar of allerlei smoezen: op vakantie, geld zou zijn overgemaakt, maar had verkeerd rekeningnummer,. Heeft meer dan een half jaar geduurd voordat Van Dal dit afwerkte en pas nadat ik aangaf Korpscheftaken Haaglanden en MvVJ in kennis te stellen.
Geen enkele ster waard. Hebben telkens een ander verhaaltje om de klant af te wimpelen. Een goede raad : koop hier niets!
Ooit een 9mm nieuw gekocht bij dit 'bedrijf'. Pistool was van Tsjechische makelij. CZ dus. Na een 'tig' aantal patronen verschoten te hebben moest ik terug komen voor service. Na een aantal weken kwam ik dus opdraven. Noway! Euh..., U komt voor welk wapen? Nou, mijn CZ! Oepssss, ik kreeg 'm terug, druipend van de olie. Duidelijk een geval van..... vergeten!!! Waardeloze service, neem je schietsport serieus. Ga niet niet in zee met deze geldgeile boeren. Succes! Eén ster is nog teveel...
Vriendelijk en goed geholpen door deze mensen heb er een doos munitie gekocht en heb daarom ook geen andere ervaringen met ze. Maar zou hier met een gerust hart een wapen aanschaffen heeft heel gunstige prijzen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar VDW Schietsportcentrum Nieuwkoop met het openbaar vervoer


Nieuwkoop, Atoomweg 360 meter
147
247
Nieuwkoop, Atoomweg 410 meter
147
247
Nieuwkoop, Industrieweg 470 meter
147
247

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid