facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VDU Payrolling B.V.

VDU Payrolling B.V.

Info

VDU Payrolling is specialist in het ontzorgen van ondernemers door alle werkzaamheden met betrekking tot personeelszaken van hen over te nemen.

Geschiedenis

VDU Payrolling is specialist in het ontzorgen van ondernemers door alle werkzaamheden met betrekking tot personeelszaken van hen over te nemen. Dankzij onze ervaring binnen het Payroll vakgebied, vormt VDU Payrolling voor bedrijven in Nederland een betrouwbare partner.

Kenmerkend voor onze organisatie is de persoonlijke en betrokken relatie met onze klanten. Door kennis van de branches waarin wij opereren onderkennen we de kaders van personeelsvraagstukken en kunnen daardoor goed inspelen op de behoefte van uw organisatie. Op deze wijze kunt u flexibel blijven reageren op de maatschappelijke ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, zonder hiervoor zelf de experts in dienst te hebben en alle administratieve beslommeringen die dit met zich meebrengt.

Hierdoor is VDU Payrolling geen standaard bureau, maar een gedreven dienstverlener die midden in het werk staat!

Wanneer u kiest voor VDU Payrolling, dan kiest u voor de volgende voordelen:
-Flexibel personeelsinzet
-Besparing personeelskosten
-Transparante kostprijs
-Uitstekende arbeidsvoorwaarden
-Geen salaris & personeel administratie
-Deskundige helpdesk

Adres:
Telefoonnummer: 0418-76 00 36
Stad: Waardenburg



op zoek naar gerelateerd: Stichting VDU Care, VDU huisvesting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Q-Consult Progress Partners Q-Consult Progress Partners 376 meter Q-Consult Progress Partners is een organisatieadviesbureau. Onze consultants helpen o...
J-Finance J-Finance 1 km Voor al uw financiële vraagstukken, administratieve ondersteuning en/of financieel ad...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid