facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VDT Rijnsburg

VDT Rijnsburg

Geschiedenis

OVER VAN DUIJVENBODE TRANSPORT
Op z’n 21ste is Cock van Duijvenbode bij Baak Transport in Alphen a/d Rijn begonnen als chauffeur waar hij zich bezig hield met het transporteren van beton elementen en kalkzandsteen.

Na drie jaar was daar de overstap naar Van der Meijden in Koudekerk. In het exceptioneel transport was Cock chauffeur waar hij zich ook bezig hield met aanvragen van vergunningen, routes plannen, en dergelijke. Na een tijdje op een bloemen auto keerde hij in 2000 naar Baak terug als chauffeur, planner en administrateur. Baak Transport had meerdere auto’s rijden voor Dijco in de groente en fruit. Toen Kees Baak met het bedrijf stopte heeft Cock samen met zijn vrouw Ilse het besluit genomen als zelfstandige charter voor Dijco verder te gaan. Hier heeft hij een paar jaar gereden met een DAF XF95.430 overgenomen van een andere charter.



Cock, die het bedrijf samen met zijn vrouw Ilse runt, zag met de komst van LZV´s (Lange en Zwaardere Vrachtauto combinaties) een nieuwe uitdaging. Het is de oplossing voor de lange afstand. Van Duijvenbode Transport zit vooral in de groente, fruit, bloemen en planten. De keuze voor de LZV ligt dus voor de hand.



De huidige LZV wordt voornamelijk ingezet voor het pendelen van fust tussen de veilingen, maar rijdt evengoed bloemen en planten voor Flora Holland en via Dijco groente en fruit voor de Greenery. Met Frigoblock koeling op beide trailers kunnen de drie compartimenten worden verwarmd of gekoeld.



Voor volume transport is zo’n LZV ideaal. Zeker ook vanwege het milieu. De FH12 Globetrotter XL met 500 pk Euro 5 dieselmotor en I-Shift met laadbak en twee midden as aanhangers maakt de combinatie compleet.

Adres: Laan van verhof 3, 2231BZ Rijnsburg
Telefoonnummer: 0621515466
Stad: Rijnsburg
Route: Laan van verhof 3
Postcode: 2231BZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Erik Hoek Transport Erik Hoek Transport 762 meter Erik Hoek Transport is opgericht in 1996 en houd zich voornamelijk bezig met gecondit...
Van Egmond Transport Rijnsburg Van Egmond Transport Rijnsburg 901 meter Voor transport in Europa
In Control Logistics In Control Logistics 2 km Een goede koeriersbedrijf en als netjes op tijd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid