facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VDS Vloeren

VDS Vloeren

Info

Gespecialiseerd in alle kwaliteitsvloeren.

Geschiedenis

Wilt u een houten, laminaat, of PVC Vloer? Denkt u aan het renoveren van uw vloer? Bij VDS Vloeren hebben wij alle kennis, service en kwalitatieve merken in huis zoals bijvoorbeeld quickstep en moduleo. Kijkt u ook eens op traprenovaties. Door onze jaren ervaring, eigen leggers en uitstekende garanties koopt u hier de vloer die bij u en uw woning past.

VDS Vloeren is bekend van VT Wonen en heeft een landelijke dekking (o.a. Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Roosendaal)

Kom gerust eens naar 1 van onze showrooms. In Roosendaal staat de deur voor u open van maandag 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De overige showrooms zijn op afspraak met één van onze adviseurs te bezoeken. Via onze site kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

Houd ook zeker onze Facebookpagina en website in de gaten voor mooie aanbiedingen en acties!

Producten

houten vloeren kunstof vloeren betonnen vloeren buitenvloeren renovatie



"VDS Vloeren is het bedrijf wat staat voor kwaliteit en service. Wij zijn de specialist op het gebied van vloeren. Zowel voor een PVC vloer, een laminaat vloer of een prachtige houten vloer kunt u bij ons terecht. Ook voor de renovatie van uw vloer of trap bent u van harte welkom bij ons.VDS vloeren is CBW erkend en werkt alleen met eigen plaatsers. U krijgt de optimale begeleiding van begin tot eind. Tevens komen wij altijd de vloer vooraf opmeten voordat wij de vloer plaatsen.Kom eens langs voor een bakje koffie en een goed advies. U bent van harte welkom aan de Blauwhekken 1d in Oud Gastel"
Adres: Blauwhekken 1 D, 4751 XD De Heen, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0850645299
ln.nereolv-sdv@ofni
Stad: De Heen
Route: Blauwhekken 1 D
Postcode: 4751 XD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: vds vloeren ervaringen, vloeren outlet, houten vloeren roosendaal, coretec pvc vloer, pvc vloeren roosendaal, coretec vloer, pvc vloeren breda, pvc design vloer
Recensies
Goede service vanaf het 1e moment! Wij hebben in fases in 3 maanden tijd onze zolder, 1e verdieping, woonkamer en 2 trappen door VDS met PVC laten bekleden. Ook hebben we VDS de oude gietvloeren laten verwijderen en alle vloeren laten egaliseren. Al deze werkzaamheden zijn zeer vakkundig en netjes uitgevoerd en ook volgens afgesproken schema. Tijdens het offerte proces hebben Patrick, Marina en Eric ons zeer goed geholpen en uiteindelijk is het zeer mooi gelegd door de mannen van VDS, kortom een aanrader om naar toe te gaan wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer!
Allereerst willen we zeggen dat we super blij zijn met de vloer. Mede door de goede uitleg en hulp bij het uitzoeken in de zaak en de adviezen bij ons thuis hebben we een prachtige vloer uitgezocht. Ook de manier waarop er is meegedacht over een passende planning op korte termijn ivm kerstvakantie was helemaal top. In een sneltreinvaart werd alles achter elkaar gepland. De jongens van het egalisatie bedrijf stonden ondanks eerdere berichten van vertraging toch nog mooi op tijd voor de deur omdat een andere klus niet door kon gaan. Ze hebben keurig werk geleverd en ook meegedacht waardoor dorpels niet meer nodig waren. Net zo goed en voorspoedig en netjes verliep het leggen van de vloer.. ipv 1 ½ dag was hij in 1 dag helemaal klaar en lag de vloer er keurig in. Op zijn aangeven hebben we vooraf contact gezocht met de kitter vwb de kleur van de kit in verband met de diverse verschillende kleuren muren. Dit is uiteindelijk wel het enige minpunt geworden bij het eindresultaat, met name bij de zwarte muren rondom de openhaard en in de bijkeuken. De kitter, gaf aan dat dit hij bijna altijd transparant grijs gebruikte en dat zwarte kit mogelijk iets uit kon lopen in de structuur of eventueel wat resten achter kon blijven met het afvegen. Hij was in een rap tempo klaar met alle muren en bij de meeste ook met een prima resultaat, behalve bij de zwarte muren. mede doordat dit grof metselwerk is valt het grijs hier heel erg op, maar ook dat word na overleg met VDS binnenkort opgelost en komt er alsnog zwart overheen. Eind resultaat, service en begeleiding helemaal top! Mvg John en Dana
Vanaf eerste contact in de winkel tot en met het leggen en afwerking geweldig begeleid door VDS. Klantgerichtheid, dienstverlening, flexibiliteit staan voorop waarbij vakkundigheid het centrale item is van dit bedrijf. Wij zijn superblij met onze Leyton natural Oak op vloer en trap!
Heel tevreden met VDS! Zo snel en netjes kun je het zelf niet leggen. De heren die het kwamen leggen, Patrick en Lieve, waren heel vriendelijk, ze overlegden steeds alles prima en leken veel plezier in hun werk te hebben. Dat zie je terug in het resultaat. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Oktober 2021 deze prachtige parketvloer laten leggen via VDS. Geen seconde spijt van gehad. Goed geholpen door VDS met het uitzoeken van de vloer, goede uitleg en service. De vloer is in 1 dag gelegd door vakkenmannen met oog voor detail. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan!
Blij dat we bij VDS terecht zijn gekomen. Goed advies, snelle service, goede leggers. Kortom zeer tevreden. Ons huis heeft echt een facelift gehad dankzij het leggen van de vloer.
In januari pvc vloer laten leggen,helaas na een week kwam het los,Patrick komen kijken en zei dat er een fabrieksfout in zat,maar dat het opgelost word,ik ben blij dat het een goede zaak is en er vertrouwen in had,dat was ook zo want 8 weken later is er een compleet nieuwe vloer neergelegd en ziet er top uit. Wij zijn er blij mee,top zaak dat VDS.
Geweldig mooie vloer van Corotec. Ziet er heel mooi uit, net een echt houten vloer. Ook het leggen door Mike keurig netjes gedaan. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.
Houten visgraad vloer en pvc vloer bij VDS gekocht. Goed en professioneel advies. Vakkundig gelegd door eigen personeel. Korte lijnen. Afspraak=afspraak, zo zie je het niet vaak meer. Kortom alles Top !!
De zaak ziet er mooi en overzichtelijk uit. We worden vriendelijke ontvangen. De uitleg over kleur is duidelijk. Alleen jammer en raar dat er nergens bij staat wat wat kost. Ook als je er naar vraagt krijg je geen antwoord. Ik zal het review verder schrijven als de vloer er in ligt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar VDS Vloeren met het openbaar vervoer


De Heen, Heense Molenweg 200 meter
214
614
De Heen, Heense Molenweg 210 meter
214
614

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid