facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VDL Weweler Parts

VDL Weweler Parts

Info

VDL Weweler Parts is één van de belangrijkste Europese toeleveranciers van truck- en traileronderdelen voor de vervangingsmarkt.

Geschiedenis

Naast de productlijnen blad-, paraboolveren en luchtveerdragers, distribueert VDL Weweler Parts een aantal gespecialiseerde productlijnen van topkwaliteit. Wij onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit, het aanbieden van een breed assortiment en snelle leveringen.

VDL Weweler Parts heeft twee productiebedrijven: één in Poperinge (België) en één in Apeldoorn (Nederland). Onze technische verkooppunten in Apeldoorn, Best, Hoogezand, Kapelle en Moordrecht bieden u een complete service en flexibele oplossingen.

In de loop der jaren is VDL Weweler Parts uitgegroeid tot een totaalleverancier van truck- en trailer onderdelen. Tot onze klantenkring behoren onder andere garagebedrijven, transportbedrijven, gemeentelijke instellingen en industriële bedrijven.

Adres: Kloosterweg 10, 4421-PV Kapelle (Zeeland)
Telefoonnummer: 310555380400
Stad: Kapelle
Route: Kloosterweg 10
Postcode: 4421-PV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: VDL Weweler Moordrecht, VDL Parts login, VDL Weweler vacatures, VDL Kapelle, VDL Weweler Parts Haarlem, Weweler Kapelle, Webshop VDL Weweler Parts, VDL Weweler Parts Veldhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biermans Biermans 349 meter Leuk personeel, denkt mee en helpt mee! Ook een bakje koffie is geen probleem
Recensies
goed bedrijf met oplossingen en alle onderdelen paraat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid