facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VDK Advocaat en Mediator

VDK Advocaat en Mediator

Info

Judith van der Klei is Advocaat en Mediator gespecialiseerd in Personen en Familierecht, Arbeidsrecht, Huurrecht en Consumentenrecht. Haar werkgebied is landelijk maar richt zich voornamelijk op de regio Haarlemmermeer, Schiphol, Haarlem en Heemstede.

Geschiedenis

Judith van der Klei heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Leidse Universiteit. Sinds 2003 is zij met veel passie werkzaam in de advocatuur.

Daarnaast is zij MFN-Mediator en als docent verbonden aan de School voor Mediation in Driebergen.

Zij heeft zich in de afgelopen jaren voornamelijk gespecialiseerd in personen- en familierecht alsmede in het arbeidsrecht.

Bij het vinden van een oplossing kijkt zij niet alleen naar de zakelijke kant maar ook naar intermenselijke verhoudingen.

Zij is MFN-Mediator (met de personen- en familierecht accreditatie) en lid van de vereniging voor familie- en jeugdrecht advocaten.

Mr. G.J. van der Klei is advocaat en mediator in Bennebroek, Hoofddorp, Heemstede, Nieuw-Vennep en de Regio Schiphol

Naast het beoefenen van haar vak als advocate/mediator is zij ook moeder van drie kinderen en weet dus als geen ander hoe belangrijk het is dat er bij het maken van afspraken op het gebied van personen en familierecht ook rekening wordt gehouden met het belang van zowel cliënten als kinderen.

Adres: Meerweg 1F, 2121VA Bennebroek
Telefoonnummer: 023-5768595
Stad: Bennebroek
Route: Meerweg 1F
Postcode: 2121VA


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid