facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VDJ-watersport

VDJ-watersport

Info

VDJ-watersport is een bedrijf wat gespeciaaliseerd is in de verkoop van watersport artikelen en sportswear oa Jobe Obrien Jstar Prolimit Devocean watersports en Fox Protest Calais CBK Montana Casual wear

Geschiedenis

Verkoop van watersport spullen en Sportswear

Adres: Vuursteen, 5453 Lz Langenboom, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06-42286398
Stad: Langenboom
Route: Vuursteen
Postcode: 5453 Lz


Recensies
Goede service. In de avond nog even contact gehad en de sup zoals afgesproken de volgende dag geleverd. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Wat een goede communicatie en behulpzaamheid. Helaas niet op voorraad wat ik zocht maar zou hier zekere weer terug komen als ik weer iets nodig ben
Ik zou geen zaken doen met deze man. Komt zijn afspraken niet na en verkondigd je dan. Ja er is iets mis met de scooter en eerlijkheid duurt het langst zo wil ik het niet mee geven aan je. Maar had gewoon een andere deal gemaakt en verkocht aan een ander. Geen eerlijke man en ik zou nooit zaken doen met iemand die al over zo iets liegt .
Belde voor een Jobe tube, zeer vriendelijk aan de telefoon, dat wat beloofd werd is ook nagekomen. Zeer snelle levering! Nogmaals dank!
Goede service, vriendelijk contact met Harold. Onze bestelling was niet meer leverbaar, prima opgelost en snelle levering!
Goede prijs, snelle levering, goede service en nazorg! Betreft: Jobe Prolix Premium 2019
Echt een super bedrijf had mijn product in 1 dag binnen aardige mensen en behulpzaam goede service!!
Heb hier mijn wetsuit gekocht, er was een probleempje met mijn bestelling maar dat is allemaal heel netjes opgelost! Ik raad dit bedrijf aan.
Mooie aanbieding en snel geleverd. Telefonische service en bereikbaarheid ook prima.
Fijne zaak met goed en eerlijk advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid