facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VDH Graphics

VDH Graphics

Info

VDH Graphics is sinds 2001 gespecialiseerd in grafische vormgeving, drukwerkverzorging en zeefdruk in de breedste zin van het woord.

Geschiedenis

U wilt meer dan alleen drukwerk en liefst alles onder 1 dak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
VDH Graphics is sinds 2001 gespecialiseerd in grafische vormgeving, drukwerk en zeefdruk in de breedste zin van het woord. We zijn een relatief klein bedrijf met korte communicatielijnen, oog voor detail en een streven naar perfectie.
Bij ons staat de klant altijd centraal waarbij we grote waarde hechten aan persoonlijke aandacht en geloven in samenwerking op lange termijn. We vertalen uw doelstellingen en wensen naar oplossingen waarbij we zaken niet duurder of complexer maken dan strikt noodzakelijk.
tafel
Naast vormgeving, drukwerk en zeefdruk leveren we ook topkwaliteit grootformaat afdrukken (posters, foto’s, fine art). Informeer eens naar de mogelijkheden. We kunnen veel meer dan u denkt!



"VDH Graphics levert premium kwaliteit drukwerk, fine art giclee afdrukken, producten in zeefdruk zoals stickers, textiel."
Adres: Pastoriestraat 4a, 5756 AM Vlierden
Stad: Vlierden
Route: Pastoriestraat 4a
Postcode: 5756 AM


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:00
Dinsdag: 19:00 - 22:00
Woensdag: 19:00 - 22:00
Donderdag: 19:00 - 22:00

Recensies
Geweldig bedrijf en een heel mooi bord gemaakt, waardoor iedereen Efri's kan vinden! Dankjewel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid