facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor vd Heijden Tweewielers

vd Heijden Tweewielers

Info

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van alle type fietsen.

Adres: Schoolstraat 9a, 5165 TR Waspik
Telefoonnummer: 0416-314001
Stad: Waspik
Route: Schoolstraat 9a
Postcode: 5165 TR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter
Recensies
Afgelopen zomer heb ik hier mijn e-bike gekocht. Ben erg tevreden over de service en het advies dat ze geven ook na de koop. Een echte fietsenwinkel met een eigenaar dat trots is op zijn vak. Heb je bijvoorbeeld een lekke band of een vraag? Je kan gewoon langs komen en ze staan voor je klaar. Mijn volgende fiets koop ik zeker weer bij Van der Heijden Tweewielers.
Nog nooit zoveel passie voor fietsen gezien als bij van der Heijden! Geweldige service na de aankoop van mijn Bohlt 160 elektrische klap fiets. Niets dan lof.
Pas een eco- bike gekocht bij Arno van der Heijden in Waspik. De service is geweldig. Ik kan iedereen adviseren er een fiets te kopen. Gewoon super goed geholpen.
Nieuwe Merida racefiets gekocht. Eigenaar Arno is zelf een liefhebber en kan enthousiast adviseren. Soms vraag je jezelf af of je niet alles online kan kopen. Van der Heijden Tweewielers bewijst de meerwaarde van een goede winkel. Advies, prima geregeld, goede prijs, aardige mensen. Zeker een aanrader.
Gisteren tijdens onze fietsvakantie, gaf de motor van 1 van onze electrische fietsen ineens een motor error. Even wat rond gebeld en we konden bij van der Heijden in Waspik gelijk langskomen. Wat zijn we daar ontzettend vriendelijk en fijn geholpen!! Het bleek een stekkertje te zijn die was losgeschoten. Deze is weer nerjes vastgezet en we konden onze fietsvakantie weer hervatten. Top service!! Nogmaals ontzettend bedankt voor de hulp!
Ik kwam als fietser op door tocht aan omdat lk een lekke band had. Halverwege de trip stoppen zou redelijk zonde zijn. De service zelfs voor een niet bestaande klant was top. Eerlijk over het kunnen wat er op dat moment mogelijk is en helpen waar kan om mij toch door te laten gaan. Helemaal happy!
Heel prettige fietsenzaak. Vandaag even wat nieuwe remblokjes gehaald, maar eigenlijk voor alle fietsen van het gezin gaan we naar deze fietsenzaak. Top!
Heel goede zaak erg klantvriendelijk en meedenkend in wat je graag wil. Snelle afhandeling en altijd een leenfiets beschikbaar als deze nodig is.
Altijd vriendelijk personeel. Ze denken echt met je mee. Goede service. Topzaak!
Zeer vriendelijk, goeie uitleg en juiste vragen van wat je wensen zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid