facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VC Sleen

VC Sleen

Info

Volleybalclub uit Sleen

Geschiedenis

De Volleybalclub is ontstaan na het opheffen van de volleybalvereniging Sleen. Een aantal enthousiaste mensen hebben ervoor gezorgd dat het volleybal in Sleen niet verloren is gegaan en hebben een nieuwe club opgericht: De volleybalclub Sleen.

Het doel van de club is om iedereen die binnen deze club wil gaan volleyballen dit op zijn/haar wijze te laten doen.
Daarbij staat bij het ene team het plezier en de ontspanning voorop en bij het andere de prestatie, maar waar voor iedereen gestreefd wordt naar een club waar men zich thuis voelt.
De jeugd neemt een zeer belangrijke plaats in binnen onze club. Meer dan de helft van onze leden bestaat uit jeugd. Zij krijgen dan ook de nodige aandacht waarbij extra training wordt aangeboden aan de selectieteams binnen onze club.

We trainen en spelen onze thuiswedstrijden in sporthal "Broekveld" te Sleen.

Adres: Sporthal Broekveld, Oldenhofstraat 7, 7841AJ Sleen
Stad: Sleen
Route: Sporthal Broekveld, Oldenhofstraat 7
Postcode: 7841AJ



op zoek naar gerelateerd: VC Sleen Facebook, Nevobo standen sleen, Sleen dames 1, Beachvolleybal Ermerstrand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paardensportcentrum Sleen Paardensportcentrum Sleen 441 meter Fijne plek met een instructeur met hart voor de kinderen. Duidelijke stem en als je h...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid