facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VBW Vinkeveen

VBW Vinkeveen

Geschiedenis

Leuk, de zomervakantie komt er aan! Wat ga je allemaal doen? Heb je al plannen gemaakt? Lekker veel buiten zijn, zwemmen, afspreken met vriendjes & vriendinnetjes en ook een beetje relaxen natuurlijk. Maar misschien vind je het ook wel leuk om naar de VBW Tentdagen te komen.

De wat?!
Ja, de VBW Tentdagen. Nooit van gehoord? Misschien wel van de ‘Witte Tent’, ‘Vakantie Speelweek’ of de ‘Vakantie Bijbel Week’? Iedereen noemt het weer anders en het bestaat al ongeveer dertig jaar in Vinkeveen. Vroeger op een veldje in Westerheul en later op het schoolplein van basisschool de Schakel omdat het zo makkelijk is om alle spullen in de school te kunnen zetten. Vraag maar eens aan je vader of moeder of ze het ook kennen. Sinds kort noemen we het de VBW Tentdagen. Wie weet gebruikt straks iedereen deze naam. Wel zo handig, toch?

Ok. En wat is het dan precies?
Vakantie! Een grote witte tent op Pijlstaartlaan 1 in Vinkeveen, vol met allemaal kinderen! De toegang is gratis. Tijdens de VBW Tentdagen is er elke dag kinderfeest (4 t/m 12 jaar) en in de avond zijn er activiteiten voor jong en oud. Het kinderfeest bestaat uit leuke dingen zoals zingen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel, poppenkast, knutselen en op woensdagmiddag samen eten en een spelletjesmiddag. Natuurlijk mogen ouders ook even een kijkje nemen in de tent en daarna hebben ze even lekker hun handen vrij. ☺ Alles in de VBW Tentdagen is gericht op gezelligheid en plezier.

Uhm...de Bijbel, waarom?
Je hebt er vast weleens van gehoord, de Bijbel. Een dik boek vol met verhalen over God. Tijdens het kinderfeest wordt er altijd een verhaal uit de Bijbel verteld. In de Bijbel staan mooie verhalen waar je veel van kan leren. De VBW Tentdagen zijn een kennismaking met de Bijbel en als je vragen hebt kunnen de medewerkers je hiermee helpen. Er zijn mensen van achtentwintig jaar oud die lieten weten dat ze vroeger, als kind, in de tent kwamen en daar voor het eerst een bijbelverhaal hoorden en dit nooit meer zijn vergeten.

Waar, wat & hoe? Zie de tijdlijn voor alle actuele informatie.

Adres: Pijlstaartlaan 1, 3645TC Vinkeveen
Stad: Vinkeveen
Route: Pijlstaartlaan 1
Postcode: 3645TC



op zoek naar gerelateerd: Hervormd Vinkeveen, Ds Maas Vinkeveen, Gereformeerde Kerk Vinkeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Spoorhuis Vinkeveen Het Spoorhuis Vinkeveen 923 meter Een hele leuke locatie om met een team even weg te zijn uit de hectiek van alledag. V...
Recensies
Is gewoon mijn thuis
fijne kerstdienst gevierd, aardige ensen ontmoet
Diensten zondag om 9.30 uur en 18.30 uur
Thuiskomen....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid