facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vavavonne.nl - Yvonne van Dalen - Fotografie

Vavavonne.nl - Yvonne van Dalen - Fotografie

Info

"Koester het leven, koester elk moment"

Professionele dienstverlening voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteitsportretten en art gallery muurdecoratie

Geschiedenis

Newborns - Zwangerschap - Baby - Kind - Familie

"Koester het leven, koester elk moment"

Professionele dienstverlening voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteitsportretten en art gallery muurdecoratie, familiealbums en boutique items.

Yvonne van Dalen is een newborn- en zwangerschapsfotografe met ruime, kindvriendelijke fotostudio in Vught (onder Den Bosch). Ze werkt samen met diverse verloskundigenpraktijken, ziekenhuizen, bevallingsexperts, zwangerschapscoaches. Yvonne van Dalen biedt een speciale service aan al haar klanten: een op maat gemaakte portretsessie, voorafgaande persoonlijke voorbereiding en styling, professionele ontwerp- en adviespresentatie, kunstwerk dat de tand des tijds doorstaat, en dit alles in combinatie met de zorg en aandacht die jij (en je baby) verdienen.

Studio gevestigd in Vught, voor fotoshoots van bolle buik/zwangerschap, newborns, baby's, kids, familie.

Bezoek de site www.vavavonne.nl voor meer info over de mogelijke pakketten en diensten.

Parkeren kan gratis voor de deur. Treinstation op 6 minuten loopafstand. Gemakkelijke ligging, vlakbij de A2, net onder Den Bosch. Gratis Wi-Fi. Studio met daglicht, studiolicht, en lego-tafel.

Adres: Rembrandterf 18, 5261 XS Vught
Telefoonnummer: +31641974886
Stad: Vught
Route: Rembrandterf 18
Postcode: 5261 XS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yvonne van Dalen - Photographers Coach Academy Yvonne van Dalen - Photographers Coach Acade... 38 meter Yvonne is een hele fijne coach met enorm veel ervaring! Ze heeft me een hele andere m...
Jannekemaaktfotos Jannekemaaktfotos 201 meter Ik heb de fotoshoot als super prettig ervaren. Janneke stelt je gerust en weet echt h...
Libitina Libitina 628 meter Hobby photographer and taphophile.
Photo/Studnia Obrazow Photo/Studnia Obrazow 663 meter STUDIO-PLENERY FOTO-REKWIZYTY-STYLIZACJE DZIECIĘCE- HOLANDIA 0031 626 641 395
NoPoint Studio's NoPoint Studio's 1 km Zeker goede Studio mooie foto`s en leuke mensen om mee samen te werken
Monique van Diessen Fotografie Monique van Diessen Fotografie 1 km http://www.moniquevandiessen.nl Professioneel fotograaf. Portret-, reclame-, artfotog...
Blue Creations Fotografie Blue Creations Fotografie 1 km Tamara van Blue Creations is heel professioneel, creatief en prettig in de omgang. Zi...
Fotostudio Ringelberg fotografie Fotostudio Ringelberg fotografie 2 km Via via hebben wij Linda gevonden en wat ben ik blij met haar en de foto’s die zij he...
van Veldhoven fotografie van Veldhoven fotografie 2 km Fijne winkel. Goede pasfoto's, tevens goede hulp bij advertentie opmaak. Kom graag we...
Recensies
In 2017 een zwangerschapsshoot en newbornshoot gedaan bij Yvonne. Vorig jaar teruggekomen om foto's van mijn dochtertje en mijzelf te laten maken aangezien ik vaker achter dan voor de camera sta. Ontzettend fijne en leuke shoots gehad bij Yvonne. Ze neemt de tijd voor je en het voelt alsof je haar al jaren kent. Hierdoor was het ook totaal niet ongemakkelijk om in enkel ondergoed zwangerschap op de foto te gaan. Ze kreeg zelfs mijn man ontspannen voor de camera! Ons dochtertje groeide na haar geboorte niet goed. Op advies van de verloskundige hebben we de dag voor de newbornshoot deze moeten annuleren. Yvonne was vol begrip en plande een nieuwe shoot op de eerste dag na thuiskomst van haar vakantie hoogzomer. Hierdoor was ons dochtertje ondanks het uitstellen nog altijd newborn op de foto, ontzettend fijn! Yvonne maakt die foto's waar je zelf niet aan denkt: de donshaartjes op haar oortjes, hoe klein ze is in haar papa's handen, maar ook een mooi eerste gezinsportret. De vouwboekjes zijn ontzettend leuk om op de kast binnen te zetten. En het album van onze zwangerschaps- en newbornshoots is werkelijk prachtig geworden. Ik kan maar 1 nadeel noemen: shoots bij Yvonne werken verslavend! Je wilt niet anders meer!
In 2015 mijn eerste zwangerschap en daarna newborn vast laten leggen bij VaVaVonne.de foto’s hangen nu nog bij ons aan de muur, geperst op hout. Het geheel is prachtig. Yvonne is zeer goed in haar vak. Tijdens de newborn shoot ging ze als te werk als een babyfluisteraar hihi mijn zoontje was helemaal zen! En daardoor zijn er ook prachtige foto’s uit gekomen. Yvonne neemt ECHT de tijd voor een shoot en heeft een hele fijne energie. Daarnaast vind ik het ook erg leuk dat er talloze manieren zijn om de foto’s uiteindelijk vorm te geven op hout, canvas etc We genieten er nog elke dag van! En binnenkort gaan we weer een nieuwe shoot inplannen voor onze tweede zoon. Helemaal leuk!
Ik heb een newborn shoot laten maken bij Yvonne van mijn dochtertje toen ze 10dgn was. Inmiddels is ze bijna 8mnd en nog ben ik iedere dag blij met het resultaat! Puur, mooie belichting en de passie van Yvonne. Yvonne is een lieve, gastvrije vrouw. Met liefde vertrouwde ik mijn pasgeboren dochter aan haar toe!
Bij Yvonne een zwangerschaps en geboorte shoot gedaan. We waren en zijn zooo blij met het resultaat!! Zowel bij de zwangerschap als bij de geboorte foto’s zijn zo’n ontzettende mooie natuurlijke foto’s gemaakt. Yvonne let op elk detail, heeft geduld en werkt heel rustig. Ons dochtertje was 10 dagen oud op het moment van de shoot en was vaak onrustig. Tijdens de shoot had ze nergens last van en sliep gewoon door. Dat kwam zeker weten door het geduld en de rustige werkwijze van Yvonne!
Yvonne van Dalen is een enthousiaste vrouw die prachtige en professionele maakt! Ik stuur mijn zwangere cursisten altijd door naar haar studio, omdat ik weet dat ze dan qualiteit kunnen verwachten. Keep up the beautiful work Yvonne! Je inspireert mensen met je mooie beelden en je mooie zelf :
Yvonne maakt prachtige foto's en aan de beelden is duidelijk te zien dat het haar passie is! Door haar enthousiasme, haar openheid en rust tijdens onze newbornshoot voelden wij ons snel op ons gemak. Na 2,5 jaar zijn wij nog steeds erg blij met de prachtige canvas in onze woonkamer!
Via de cursus HypnoBirthing voor ons derde kindje zijn we terecht gekomen bij VaVaVonne. Maar eigenlijk pas nadat hij geboren was, dus het was helaas al te laat voor de bolle buiken en new born foto shoots. Achteraf gezien had ik dit best graag gewild, maar ik was eerder gewoon niet op de hoogte van deze mogelijkheid. Om "het gemis" toch een beetje "recht te zetten", hebben we gekozen voor een portret op canvas van elk van de kinderen en een compleet familieportret. En we wilden kleur en zachte belichting omdat we veel pastels in ons interieur hebben. Yvonne heeft hier goed naar geluisterd en prachtige foto's gemaakt. We zijn nu ongeveer 2 jaar verder, verhuisd en de canvassen hebben een nieuw plekje gekregen. Ik vind ze nog altijd even prachtig en als we bezoek krijgen wordt dat steeds bevestigd. In de tussentijd heb ik van heel wat vrienden/kennissen professionele baby/kinderfoto's langs zien komen. Maar ik vind die van Yvonne nog steeds het allermooist!
In 1 woord geweldig! Wat een mooie ochtend was dat, om met je pasgeboren baby een uitje te maken om de eerste foto's vast te leggen. Geweldig hoe geduldig en vol passie Yvonne hier mee te werk gaat. Wij kijken nog steeds met veel trots naar een enorme foto die boven ons bed hangt. Het resultaat van onze mooie dochter en onze fotografe Yvonne natuurlijk!
Yvonne is een zeer professionele en ook super talentvol persoon. Ze zorgt ervoor dat je volledig op je gemak bent maar is ook erg kritisch en creatief zodat het eindresultaat perfect is. Eerste keer foto’s waarvan ik mezelf mooi op vind staan. Topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid