facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vault13 Tattoo Parlour

Vault13 Tattoo Parlour

Info

Vault13 Tattoo Parlour, voor een kwalitatief hoog niveau en custom tattoos. Gelegen op een goed bereikbare toplocatie in Venlo, bestaande uit drie etages.

Geschiedenis

Bij Vault13 kun je terecht voor allerlei stijlen tattoos.
Er werken verschillende tatoeëerders bij Vault13, elk van kwalitatief hoog niveau die elk hun eigen stijl hanteren. Ook zijn we op verschillende internationale tattooconventies te vinden in zowel de Benelux als daarbuiten.

Naast de tattooshop is er ook een winkelgedeelte met o.a. merken als Dickies, LiquorBrand, Sullen Clothing, movie-merchandise en nog veel meer! Daarnaast kun je een lekker vers kopje koffie komen drinken in ons koffiehuis op de 1e etage.

Adres: Spoorstraat 38, 5911 KJ Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077 3030455
Stad: Venlo
Route: Spoorstraat 38
Postcode: 5911 KJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tattoo Ron Tattoo Ron 316 meter Enorm goede service! Nemen de tijd om ervoor te zorgen dat tevreden bent over het ein...
Taihutattoo Taihutattoo 341 meter Zeer professionele en schone shop die weten waar ze mee bezig zijn. Denken absoluut m...
Blackwork Tattoo Blackwork Tattoo 2 km Uurtarief €80,-. Dagtarief €500,-.
Monnikenwerk Monnikenwerk 2 km Afgelopen week mijn eerste tattoo laten zetten bij Monnikenwerk. Wat een fijne plek!!...
High End Tattoos Venlo High End Tattoos Venlo 43 km Ik kan niks anders zeggen dan een geweldige tattoo shop. Professioneel, gezellig, vol...
Recensies
Mooie Porkpie gekocht, snelle levering en goed verpakt. Ik moet de winkel nog eens gaan bezoeken, lijkt er bijzonder fraai uit te zien.
Super goede shop met ook nog eens een toffe inrichting en concept: inclusief lunchroom, barbier, kleding, etc. Jeroen denkt geweldig met je mee, zorgt ervoor dat je op je gemak bent en is gewoon een topvent. Kwaliteit van het werk is natuurlijk ook zeer goed. Ik ga in elk geval nooit meer ergens anders heen!
Leuke shop, maken tijd voor de klant top kapsel en veel lekker slap geouwehoer.
Fijne omgeving, je wordt netjes behandeld en gerust gesteld wanneer dit nodig is, je krijgt duidelijke informatie, er wordt met je mee gedacht en overlegd. En last but not least je krijgt een geweldig mooie tattoo!!
Al meteen bij binnenkomst super vriendelijk ontvangen en ik ben ontzettend fijn geknipt. Je voelt je al meteen thuis door de informele sfeer die er hangt. Roel is iemand die goed luistert naar je wensen maar ook die je heel veel tips en tricks meegeeft wat je perfect kan doen met je haren. Ik ga nergens anders meer naartoe. Absolute aanrader.
Prachtige locatie, met een flinke collectie aan comics, manga, Funko pops, actiefiguren, etc. Enige minpunt is de doorgaans hoge prijzen van de artikelen. Bij veel online shops is het goedkoper.
Mijn dochter vindt het een te gekke shop
Top plek !! Ik kom hier vaker en de mensen die daar werken zijn geweldig en kun je goed mee praten !!!
Altijd een super uitleg en begeleiding betreft een passende haircut. Super sfeer en vakmanschap, thnx
Super spontane en behulpzame gasten, dinsdag naar de barbier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid