facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vathorst Verzekeringen

Vathorst Verzekeringen

Info

De perfecte combinatie van online en service maar juist ook persoonlijk contact, omdat we dat bij Vathorst Verzekeringen toch heel belangrijk vinden!

Geschiedenis

De perfecte combinatie van online diensten en service maar juist ook persoonlijk contact, omdat we dat toch heel belangrijk vinden! Vathorst Verzekeringen is er voor iedereen; MKB, ZZP, Particulier.

Onze toegevoegde waarde is dat wij samen met u een compleet pakket samenstellen dat alle risico’s die u wenst te verzekeren afdekt, het blijft uw eigen keuze welke risico’s u wel en niet wilt verzekeren.

U kunt onze expertise tegen volledig transparante kosten inhuren! U bent verzekerd van volledige onafhankelijkheid advies omdat Vathorst Verzekeringen niet gebonden is aan een verzekeraar. Uw pakket wordt onafhankelijk vergeleken en in de meeste gevallen gaan uw kosten (inclusief onze factuur) omlaag.

Natuurlijk vertellen wij u graag wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij geven u graag referenties van ondernemingen / particulieren die al jaren gebruik maken van onze diensten, u kunt dan zelf checken welke ervaringen zij met Vathorst Verzekeringen hebben.

Adres: Postbus 57, 9540AB Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 033-4893067
Stad: Vlagtwedde
Route: Postbus 57
Postcode: 9540AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid