facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoed Totaal

Vastgoed Totaal

Info

Met Vastgoed Totaal heeft u de juiste specialist naast u staan die in alle fases van het verkoop-, bouw- of verbouwtraject adviseert, beheert en ontzorgt. Maak kennis met onze specialisten: de makelaar, de bouwmanager en de woonstylist.



"Met Vastgoed Totaal heeft u de juiste specialist naast u staan die in alle fases van het verkoop-, bouw- of verbouwtraject adviseert, beheert en ontzorgt. Maak kennis met onze specialisten: de makelaar, de bouwmanager en de woonstylist."
Adres: Muziekhofje 27, 5761 BX Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492-792989
ln.laatot-deogtsav@ofni
Stad: Bakel
Route: Muziekhofje 27
Postcode: 5761 BX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AG Makelaardij AG Makelaardij 658 meter Makelaardij
Recensies
Het team van Vastgoed totaal heet ons geweldig geholpen met de snelle verkoop van onze woning. Arno, Sabrina en Gaby bedankt!
Zelden zo'n leugenachtige mooi prater ontmoet als Arno. Deze man praat met een gespleten tong. Niet aangesloten bij NVM. Een hoop praatjes maar hij heeft mijn tante flink voorgelogen. Iedere malloot kon in 2020 en 2021 een huis verkopen met de lage rente stand van toen.
Alle lof voor het team Vastgoed totaal.Ze hebben ons goed bijgestaan met de snelle verkoop van ons huis Arno Gaby bedankt ook Sabrina bedankt voor de mooie foto's.Wij zijn heel tevreden
Wauw, wat een toppers bij Vastgoed Totaal . Vlotte communicatie, korte lijntjes en tot slot een hele snelle verkoop van onze woning. Wij hadden veel verwacht maar dit niveau van vakbekwaamheid en snelheid van handelen was een verrassing. Dankjewel Gaby .
Duidelijke afspraken gemaakt aan voorzijde van het verkooptraject. Vastgoed Totaal is snel telefonisch benaderbaar en komt haar afspraken goed na. Kent de markt in met name Bakel, ook op het recreatiepark 'de Kanthoeve'.
Geweldige makelaar!! Wij hebben eerder ons huis ruim 8 weken in de verkoop gehad bij een andere makelaar, en kregen het niet verkocht. Vastgoed totaal Arno kwam langs en binnen 1,5 week was het verkocht! duidelijke communicatie, vriendelijk en vooral professioneel. Zoek niet verder als je een makelaar zoekt! Arno & Gaby fijn team!
Dank Arno en kantoor. Ja zeggen = doen. Terugbellen = terugbellen. Afspraak = afspraak. Van begin tot einde is de aanpak en samenwerking doelgericht, adequaat en realistisch geweest. Wij zijn zeer tevreden over de verkoop van ons woonhuis en de route daar naar toe.
Alleen maar lof over Vastgoed-totaal. Arno en Gaby hebben ons goed door het verkoopproces begeleidt. We werden continu op de hoogte gehouden. Professioneel, verstand van zaken! Resultaat: binnen een week 9 bezichtigingen, 3 biedingen en snel verkocht.
Vastgoed Totaal is een heel fijn praktische en vriendelijk makelaarkantoor. Het fijne is dat Arno een bouwkundige achtergrond heeft en hiermee geen standaard makelaar is. Hij heeft dan ook direct antwoord op de vragen die door de kijkers gesteld worden. Verder zijn ze goed bereikbaar en hebben aandacht voor de aankleding bij verkoop van het huis. Absoluut pluspunt is dat je ze meer doen dan alleen je huis 'verkopen'!
Meer dan tevreden over Vastgoed Totaal. Kunnen heel snel schakelen, ook tijdens de vakantieperiode. Onze woning binnen 10 dagen verkocht. Chapeau voor Arno en zijn team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid