facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoed Partners

Vastgoed Partners

Info

Vastgoed Partners ontzorgt u en uw vastgoed in alle technische- bouwkundige aangelegenheden rondom uw vastgoed.

Geschiedenis

Vastgoed Partners ontzorgt u en uw vastgoed in alle technische aangelegenheden rondom uw vastgoed.

Zowel de urgente zaken als het onderhoud op langere termijn, waarbij wij voor lage kosten de kwaliteit van het onderhoud op het door u gewenste niveau brengen/houden kunnen wij geheel voor u uit handen nemen.

Concreet zorgen wij voor meer jaren onderhoudsplanningen, specifieke jaarbegrotingen alsmede voor de uitvoering daarvan, het aansturen van het planmatig en correctieve onderhoud.

Ook kunnen wij het gehele projectmanagement voor u uit handen nemen. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden waarbij u er voor kunt kiezen om zeer betrokken te blijven tijdens een project en wij slechts u assisteren, of u kunt er voor kiezen de gehele directievoering aan ons over te laten waarbij wij u geheel zullen ontzorgen.

Heeft u plannen om te renoveren of herontwikkelen? Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn mede door desgewenst een geheel project voor u uit handen te nemen of samen met u te realiseren. Maatwerk is op ieder niveau mogelijk.

Voor al onze diensten geldt uiteraard dat de feitelijke invulling maatwerk is. Graag gaan wij dan ook met u in gesprek om na te gaan waar wij onze dienstverlening verder kunnen aanpassen op uw wensen.

Adres: Rouwkooplaan 5, 2251AP Voorschoten
Stad: Voorschoten
Route: Rouwkooplaan 5
Postcode: 2251AP


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid