facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Varkenshoederij Kuusj

Varkenshoederij Kuusj

Info

De Varkenshoederij hoed zijn Kuusje in natuurlijke vrijheid door het Zuid-Limburgse landschap. Zo gaan we ' Vooruit naar Vroeger'.

Geschiedenis

Bij De Varkenshoederij gaan we ' Vooruit naar vroeger '.
Door onze varkens, of beter gezegd Kuusje, te hoeden in plaats van te houden, leven de Kuusje in natuurlijke vrijheid. Het hele jaar door hoeden wij de Kuusje van graslanden, naar akkers en bossen. Zo hebben de Kuusje een enorme beweging, voeding van wat de natuur hun te bieden heeft en kunnen ze hun hele leven lang hun natuurlijke gedrag vertonen. Deze natuurlijke vrijheid in combinatie met het authentieke ras maakt van Kuusj een culinair stukje vlees vol van smaak. Vlees dat te verkrijgen is via www.devarkenshoederij.nl en bij onze restaurants in het Heuvelland



"Welkom bij Varkenshoederij Kuusj. In 2016 zijn wij van start gegaan met het verwezenlijken van onze droom, 'De Varkenshoederij'.Want Kuusje varkens op z'n Limburgs horen te leven in natuurlijke vrijheid.Naast het feit dat ze zo een gelukkig leven leiden ontstaat er vlees van zeer hoge kwaliteit.Inmiddels hebben wij de mogelijkheid om alles van 'zaadje tot karbonaatje' in eigen beheer te doen.Naast alle crowdfarmers en bezoekers van de online slagerij vindt het Kuusj vlees ook zijn weg naar een aantal gerenomeerde restaurants in de regio.Afgelopen jaren gunde wij heel wat kuusjkes een leven in vrijheid, plantte anderhalve hectare nieuwe natuur aanen hebben wij al heel wat klanten tevreden kunnen stellen met heerlijk kuusjvlees."
Adres: Hilleshagerweg, 6281AD Mechelen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 06 15884690
Stad: Mechelen
Route: Hilleshagerweg
Postcode: 6281AD



op zoek naar gerelateerd: Varkenshouderij Limburg, Kuusj Safari, Biologisch varkensvlees Limburg, Kuusj betekenis, Kuus varken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerderijwinkel Géron Boerderijwinkel Géron 2 km Personeel is leuk, producten zijn goed... Ben blij met deze winkel in het dorp!
Recensies
Heel erg aan te bevelen! Varkensvlees van eigen varkens die heerlijk buiten rondscharrelen en in de modder liggen. Zeer vriendelijke ontvangst. Verschillende producten geprobeerd waaronder burgers, filetlapjes en ham en die waren allemaal ontzettend lekker. Er zijn ook huisgemaakte sauzen, die hebben we uiteindelijk voor de aardappeltjes gebruikt want het vlees was al erg lekker op smaak gebracht met kruiden. Jammer dat we niet in de buurt wonen, anders kwam ik hier zeker wekelijks terug.
Amy gaf ons een rondleiding langs de zeugen en biggetjes, andere varkens en hun nieuwste project: Crowdfarming. Daaruit bleek hun enorme enthousiasme en kennis over biologisch boeren. Wij waren erg onder de indruk van hun visie: de varkens een zo goed mogelijk leven en een zo waardig mogelijk einde bieden. Dat proef je terug in het vlees vinden wij!
Pakket besteld en het wordt goed verzorgd bezorgd. Vlees is heerlijk en weten dat de varkens een fatsoenlijk leven hebben gehad, staat ons aan.
Na eerst in Limburg vlees te hebben gekocht bij Kuusj, en overheerlijk van gegeten, vandaag onze eerste bestelling binnen gekregen. Bestellen en bezorgen gaat heel makkelijk. Wat een heerlijk vers goed vlees. Een aanrader voor iedereen. Dank Kuusj voor de super service.
Heerlijk gebbq`ed bij Kuusj. Mooi uitzicht, lekker eten en vriendelijke service. Zeker aan te raden!
Om 02.30 smaakte de saté echt geweldig. De hamburgers waren overdag ook al goed!
Hier krijg je heerlijk vlees! Je proeft gewoon dat de varkens een fijn levn hebben gehad. Ik ben fan!
Geweldig mooi bedrijf met een eerlijk verhaal Vlees van top kwaliteit vlees zoals vlees bedoeld is.
Mooi bedrijf met heerlijk vlees van vrije en blije varkens
In 1 woord GEWELDIG
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid