facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VarioHippiQue

VarioHippiQue

Info

Manege & pensionstal, handel/wedstrijdstal gelegen aan recreatiegebied Spaarnwoude

Adres: Amsterdamseweg 30, 1981 LE Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 0641761388
Stad: Velsen-Zuid
Route: Amsterdamseweg 30
Postcode: 1981 LE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hippisch Centrum Velsen Hippisch Centrum Velsen 2 km Ik ga er naar toe lijkt me heel leuk maar eerst ponykamp!
Recensies
Ik ben het meisje dat geweigerd en weg gestuurd is van de springwedstrijd. Twee jaar geleden werd mijn nichtje op een pony met singel wonden in de les ingedeeld bij VarioHippiQue. Toen wij ons onvrede hierover uitspraken kregen we een andere pony met 2 opgezwollen ogen door een alergische reactie. Door een eerdere recensie van mijn zus oud les klant ben ik dus weggestuurd vlak voor ik met mijn paard moest starten en ik al uren op het terrein aanwezig was. Ik kreeg ter plaatse te horen dat ik een " verbod " heb, wat mij nooit eerder gemeld is. Verdere woorden maak ik aan deze stal niet meer vuil. Zo te lezen waren er genoeg mensen die dit hebben zien gebeuren en hier ook hun mening over gedeeld hebben.
Wat een geweldige stal om met je paard te staan. Altijd vriendelijk, oprecht, eerlijk en nooit te beroerd om te helpen, 24/7! Ook mijn dochter rijd hier met veel plezier in de manege lessen. Goede instructrices, erg leuke manege paarden en pony's, goed verzorgd en geen gekkigheid qua gedrag wat ik belangrijk vindt voor de veiligheid van m'n dochter.
Vandaag getuige geweest van een verschrikkelijke afgang, zeker voor een stal welke is aangesloten bij de KNHS. Schaam jullie diep! Om een meisje niet te laten starten vanwege een issue in de prive sferen, terwijl de organisatie na het horen van het verhaal toch wilde dat zij kon starten dreigde de eigenaresse om het hele evenement te stoppen. Iedereen kon mee genieten van een hysterische eigenaresse zonder zelfbeheersing. Zeer onprofessioneel optreden en ronduit schaamtelijk. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat de KNHS hiervan op de hoogte wordt gebracht.
Paarden worden goed verzorgd en komen veel buiten, zeker in de zomer. Worden goede en leuke lessen gegeven. Vaak wedstrijden, van fnrs tot knhs en onderlinge springwedstrijdjes.
Ik zit daar op de manege en het is daar geweldig het is een hele erge aanrader ga der naar toe
Super mooie professionele manege , het belang van het paard word op nr 1 gezet . Zeer mooie buiten banen en een flinke binnen baan vriendelijk personeel die verstand van zaken hebben. verder mooie fnrs en knhs en subtop wedstijden die tot in de puntjes verzorgd worden Een top bedrijf op een top locatie!!
Fijne stal en manege. Hart voor de dieren en voor de mensen.
Denken alleen maar aan hun zelf en niet aan de klanten
Slecht bedrijf. Zeer klant onvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid