facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Variëtta

Variëtta
"Online ondersteuning voor ondernemers op gebied van Social Media Branding en e-mailmarketing. Webdesign. Websitebeheer."
Adres:
Telefoonnummer: +31613391882
Stad: Katwijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gerard Bol, SpraakMaker Gerard Bol, SpraakMaker 146 meter Fantastische spraakmaker.
Kuijt Flower Support Kuijt Flower Support 286 meter Kuijt Flower Suppor helpt bedrijven binnen de sierteelt sector op het gebied van verk...
Recensies
Riëtta heeft ons enorm prettig geholpen met interne werkzaamheden bij onze interieur design studio. Ze is professioneel en heel fijn en gezellig in de omgang!
Variëtta werkt hard en met passie aan haar projecten. Ze is flexibel inzetbaar en onderhoudt duidelijke communicatie omtrent de voortgang van de taken. Ze vindt het leuk om te ontzorgen en verdient het vertrouwen van haar klanten door haar continue oog voor detail en snelle actie indien nodig. Variëtta brengt het menselijke aspect terug in haar samenwerking. Dit merk je door haar interesse in wie jij bent als persoon, omdat dit ook uitstraalt naar jouw bedrijf/werk. Zo weet zij professionaliteit, plezier en verbinding te combineren tot een hele fijne samenwerking.
Samenwerken met Riëtta is een feestje! Ze is creatief, snel en altijd goed te bereiken. Daarnaast is ze ook gewoon heel gezellig. Het geeft mij veel rust om een aantal social media-taken aan haar uit te besteden en ik hoop in de toekomst nog veel meer leuks met haar te mogen maken.
Riëtta heeft mij geholpen bij het opzetten van mijn sociale media en inrichten van mijn website. Ze is een vakvrouw. Op een creatieve manier met een ongelofelijke drijfveer weet ze een prachtig eindresultaat neer te zetten. Door haar is mijn bedrijf Smile in Style naar next level gestegen. Ze heeft mijn wensen op een uitstekende manier weten te vertalen, wat terug te zien is op mijn website en sociale media. Riëtta verdient geen 5 sterren maar 10 sterren. Lieve groet, Chantal Mos, Smile in Style, kleding-, stijl-, kleur-, imagoconsulente en visagie
Riëtta is onze steun en toeverlaat achter de schermen. Echt een vangnet voor alle dingen die we anders vergeten. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze vangt van alles op en dat geeft ontiegelijk veel rust en overzicht. Daarnaast denkt ze vooruit en denkt ze mee. Dat maakt dat ze al dingen uit handen neemt, voordat ik überhaupt wist dat die dingen in mijn handen lagen. Ze is punctueel, scherp en mega assertief. Het is dus eigenlijk stom dat ik haar hier enorm aanprijs, want wij willen haar helemaal niet kwijt en delen;-
Achter elk sterke vrouw staat een andere sterke vrouw. Ik ben erg blij met je expertise en ondersteuning. Ik waardeer je pro-actieve houding als dat nodig is, je schakelt snel en bent betrouwbaar! Heerlijk om dingen los te kunnen laten en weten dat het in goede handen is. Dankbaar en ik een hele fijne samenwerking.
Rietta doet al geruime tijd onze instagram accounts Wij zijn erg tevreden met haar! communicatie is top! een aanrader..!
Met Rietta, is het fijn werken, ontzettend proactief en denk echt mee. Ik gun iedereen een Rietta!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid