facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VARG Outdoor&Travel

VARG Outdoor&Travel

Info

Tentipi tenten, Scandinavische outdoor materialen, buitenkook artikelen zoals Dutch oven en tri pots, outdoor kleding ect!

Geschiedenis

Welkom bij VARG Outdoor & Travel


"Materialen voor de echte outdoor beleving"


Avonturiers kiezen ervoor om meer op zichzelf aangewezen te zijn in hun vrije tijd en vakanties. De omstandigheden mogen primitiever, de beleving mag intenser, de omgeving mag spannender, eenvoud en uitdaging staat voorop.

Outdooractiviteiten als travel, walking, bushcraft, kanoën, of 4x4 excursies.

Deze activiteiten zijn het uitgangspunt van VARG Outdoor & Travel. Via onze webwinkel, beurzen, arrangementen en onze belevingsdagen willen we die mensen bereiken die bewust kiezen voor het outdoorleven.

Door een ruim assortiment van materialen aan te bieden hopen we op elk gebied te kunnen voorzien in de wensen van de klant bij zijn/haar keuze van outdooractiviteit.

Ervaring heeft geleerd dat alleen hoogwaardig kwalitatieve materialen geschikt zijn voor dit buitenleven. Daarom levert VARG Outdoor & Travel veelal Scandinavische merkartikelen die aan deze strenge eisen voldoen en toch zeer betaalbaar zijn.



Wij zijn er trots op dat wij exclusief importeur in Benelux van Woodsknife, handgesmede messen uit Finland zijn. Gesmeed door H.J. Merimaa, messensmid in de derde generatie. Ook zijn wij importeur voor Benelux-Duitsland van mKettle, de outdoor waterkoker





Tevens zijn wij dealer vanTentipi tenten uit Zweden en het het in Denemarken zeer bekende merk Wolf Camper, twee outdoor merken die hun degelijkheid en betrouwbaarheid in het ruige Scandinavië hebben bewezen.



Adres: Horst
Telefoonnummer: 0774657501
Stad: Horst


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VakantieXperts VakantieXperts 822 meter Op donderdag 22-06-2023 stapten wij bij dit reisbureau naar binnen om een vakantie te...
D-reizen D-reizen 1 km Erg klantvriendelijk, zelfs geholpen toen we in het buitenland zaten , en niet onlin...
Sandra Vestjens Reisadviseur Sandra Vestjens Reisadviseur 16 km Super Service al vele jaren We hebben al meerdere vakanties geboekt bij Sandra en te...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid