facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vapiano

Vapiano

Info

Vapiano is een Italiaans/Mediterraans restaurant met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg en Eindhoven.

Geschiedenis

Vapiano is een Italiaans/Mediterraans restaurant met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Groningen en Eindhoven."Heerlijk verse pasta's en pizza's die je helemaal kunt bestellen zoals jij het wilt!"
Adres: Buitenhof 45-51 , Den Haag 2513 AH, NL
Telefoonnummer: 070 365 0687
Stad: Den Haag
Route: Buitenhof 45-51
Postcode: 2513 AHop zoek naar gerelateerd: vapiano menukaart, vapiano rotterdam, vapiano nederland, vapiano amsterdam, vapiano prijzen, vapiano bestellen, vapiano belgie, vapiano glutenvrij
Recensies
Lekkere pizza. Lang wachten zoals vaker hier bij Vapiano. Ondanks dat het druk is in de stad is het hier stil. Vrijwel leeg terras. Met QR code bestellen is fijn en iets goedkoper maar de betaling lukte niet. Toen bij de kassa besteld. De wijn kwam snel maar het eten duurde een half uur.
Vreselijk smerige carbonara gekregen. Het zag er vreselijk uit en het smaakte ook naar niets. Dit mag geen pasta carbonara heten. Schandalig van Vapiano dat ze zoiets durven te maken en bezorgen. Ik kreeg ook gelijk last van mijn maag ervan. Ik zal nog een aparte klacht indienen hierover.
Kracht van vapiano is dat je weet wat je krijgt. Nu beter, aangezien je niet meer in de rij hoeft te staan en er table service is.
Restaurant kan de drukte niet aan. Dit proef je ook duidelijk aan het eten. Het is maar gewoon bij elkaar gegooid. Ik heb daar gegeten voor de corona tijd moest ik al +1 uur wachten op mijn eten. Toen ik daar ging eten tijden de corona crises maakte ze gebruikt van Qr codes...duurde abnormaal lang en de orders waren niet juist gemaakt. Ik heb ze daarna nog een kans gegeven om te bestellen via ubereats...echt geen aanrader..pasta is helemaal ingedikt door de lange bezorgtijden en ze hebben de prijzen verhoogd en vergeten de kaas erbij te doen waarvoor je wel extra betaald. Ook nog eens iets waar ik me duidelijk aan irriteer....koks hebben baarden, niks mis mee maar laat ze dan tenminste een baardnetje aandoen...als ze haar kunnen verliezen van hun hoofd dan kunnen ze dat ook uit hun baard. Ranzig gewoon. Personeel is trouwens ook niet beleefd. Geen aandacht voor de klant.
We konden zelf via een QR code onze bestelling plaatsen. Goed en fijn systeem! De drankjes werden snel geleverd, maar de pasta’s waren een ander verhaal. Na ruim een uur wachten kregen we te horen dat de pastasoort die we hadden besteld op was. We kozen voor een andere pasta, toen de ober 10 minuten later weer aan tafel kwam. Er is per ongeluk wortel door de pastasaus gedaan, terwijl we hadden aangegeven dat we dit niet wilde. Na ruim 1,5 uur wachten kregen we onze pasta geleverd en kregen we een simpele ‘excuses’. Je zag dat het personeel en de keuken de grote drukte niet aan kon. Heel erg jammer van de wachttijd en de service, want het concept en de pasta’s zijn er goed!
Fijne bediening en sfeer, maar dit wordt teniet gedaan door het eten. We kregen het verkeerde bord pasta geserveerd. Daar bovenop kwam onze pizza 10 minuten later, en hier moest ik nota bene zelf om vragen. Ruimte voor verbetering dus!
Vanavond met mijn man en zoon hier gegeten sinds lange tijd. Vreselijk lang moeten wachten op twee pasta en een pizza. Mijn man en zoon waren al bijna klaar met eten toen ik eindelijk mijn pizza kreeg, de bodem was koud dus terug gebracht naar beneden en een nieuwe gevraagd. Na ruim drie kwartier te hebben gewacht was mijn geduld op en ben ik naar beneden gegaan en gezegd dat dit onacceptabel is om zo lang te wachten! Als antwoord krijg je dan personeelstekort en druk. Vervolgens komt de manager zegt geen eens dat hij de manager is staat met een doos met de pizza erin voor mijn neus Vreselijk! Wij kwamen hier regelmatig maar ons zullen ze niet meer zien
Toen ik pittige kip pasta bestelde verwachtte ik niet dat er een fles siroop overheen zou zijn gegoten. Niet te vreten maar ik mocht het niet terugsturen 'het was druk'. Dat principe heb je als restaurant of je hebt het niet. Weggegooid geld en eten
Heerlijke pasta en pizza , overheerlijke toetjes en wijn
Heerlijk zeker een aanrader ! Je wordt goed bediend. Het eten Wordt voor je klaargemaakt. De prijzen van de drankjes zijn redelijk duur. De prijzen beginnen vanaf 10 euro. Pasta's zijn overheerlijk! Je krijgt een kaartje waarop je uw saldo zetten, aan de kassa wordt het zichtbaar' als je het kaartje kwijt raakt betaal je 50 euro boete. Dit wordt gezegd bij het onthaal. Dus goed de kaart bijhouden om problemen te voorkomen. Zitplaatsen zijn mooi. Je krijgt op aanvraag brood bij. Op tafel is er lekker olijfolie en peper/zout. Als dessert heb je lekkere Italiaanse specialiteiten! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vapiano met het openbaar vervoer


Den Haag, Gravenstraat 100 meter
17
Den Haag, Gravenstraat 130 meter
17
Den Haag, Kneuterdijk 140 meter
1
1A
Den Haag, Buitenhof 150 meter
15
16
17
9
Den Haag, Buitenhof 170 meter
15
17
9

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Vapiano.

Den haag ıtaliaans

openingstijden, locatie, vervoer. Buitenhof 45-51 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Vapiano adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Vapiano. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Vapiano delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Britten à table Britten à table 109 meter
Restaurant Deluca Restaurant Deluca 117 meter
La Passione La Passione 187 meter
Caruso 2 Caruso 2 196 meter
Il Senso Il Senso 251 meter
Giuliano's Giuliano's 278 meter
Pinsa & Co Pinsa & Co 331 meter
Fratelli Fratelli 379 meter
Ciao Ciao Ciao Ciao 380 meter
Uno Uno 388 meter
Vino e Cucina Vino e Cucina 407 meter
Bistrobar Miró Bistrobar Miró 464 meter
La Liguria La Liguria 482 meter
Gusto Gusto 491 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid