facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VapeDeluxe

"Puff Store is de onbetwiste marktleider in Europa met betrekking tot e-sigaretten, e-liquids en accessoires. Met ruim 300 Puff Store e-sigaretten en e-liquid winkels garanderen wij de hoogste kwaliteit e-sigaretten en e-liquids met daarbij de hoogste service voor iedere klant die een passende e-sigaret, e-liquid of accessoire zoekt! Buiten onze fysieke Puff Store elektronische sigaretten winkels om, hebben wij tevens een Puff Store webshop waar ons totale aanbod van e-sigaretten, e-liquids en accessoires te verkrijgen zijn. Ga voor de beste e-sigaretten, e-liquids en accessoires naar een van onze Puff Store winkels, of bezoek de Puff Store webshop. Altijd gratis en passend advies over jouw elektronische sigaret, e-liquids en toebehoren!"
Adres: Nassaulaan 6 , Delft 2628 GH, NL
Telefoonnummer: 015 256 8775
Stad: Delft
Route: Nassaulaan 6
Postcode: 2628 GH


Recensies
Heel vriendelijk, vakkundig en geduldig advies. Geweldige vape gekocht ben er heel blij mee.
Goede liquid maar man is het veelduurder
Perfecte service. De medewerkster in kwestie geeft zeer goed advies. Neemt alle tijd voor je om uitleg te geven en geeft mogelijkheden. Top! Ik kom er nu geruime tijd en het is een chapeau waard dat de service en vriendelijkheid van de medewerkster nog precies hetzelfde zijn, zij het niet beter! Zelfs bij een defect aan de damper, wordt dit professioneel en vriendelijkheid opgelost zoals het hoort. Hier kan menig retailbedrijf een voorbeeld aan nemen.
Dit is een aanrader voor iedereen die er over nadenkt om te gaan 'dampen'. Ik kwam binnen met nul kennis en vroeg of ze mij kon helpen met het uitleggen van de werking en een instapmodelletje. Ik heb denk ik een half uur 1 op 1 in de zaak gezeten, alles mogen proberen, proeven en uitvinden. Voor ongeveer €50 liep ik even later naar buiten met een compleet startpakket die mij nu 4 dagen later boven verwachting goed bevalt. Dankjewel voor deze topservice en tot over een week ;
er is altijd ruimte voor verbetering maar in deze zaak met de service die deze mevrouw geeft is dat bijna niet beter te maken! alle tijd word er voor je genomen als klant en er word niets opgedrongen. tevreden klanten staat hoog in het vaandel in deze winkel. Bovendien na veel liquids te hebben geprobeerd in andere winkels ben ik tot de conclusie gekomen dat er niet veel betere bestaan dan in deze shop. ga zo door!!
Ik koop hier al heel lang mijn liquid, maar nu ook overgestapt op de mooie en betere damper. Hele goede uitleg gekregen en de service is absoluut TOP!! Er wordt alle tijd voor je genomen en goed naar je geluisterd. Hierdoor krijg je de damper, die het beste bij je past. En de mogelijkheid om verschillende liquids te testen, zorgt ook voor de beste liquid, naar jouw smaak. Kortom, een echte topzaak!!
Een goede winkel met uitstekende service. Ik liep binnen met een vaag idee van waar ik naar op zoek was, dus ik legde mijn situatie uit, en wat mijn doel is. Elvin nam de tijd om verschillende opties te laten zien die passen bij mijn situatie, en voordat ik het wist zat ik aan tafel om een scala aan e-sigaretten en liquids te proeven. Ze zal je ook niks aansmeren, in tegendeel. Ik overwoog bijvoorbeeld een geadvanceerd model te kopen dat nog net binnen mijn budget pastte, maar Elvin hield mijn enthousiasme in toom, en stelde een een goedkopere optie voor die voldeed aan mijn eisen. Zo liep ik voldaan de winkel uit met een E-sigaret, vloeistof, een extra spoeltje cadeau én nog 25 euro van mijn budget over. Tot dusver geen klachten, en ik zal nog vaak terug komen voor liquids. Topwinkel!
Enorm goed geholpen door de jonge man daar. Nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en uit te proberen. Top service!
Heerlijke winkel, echt dik tevreden. Goede service en ze neemt de tijd om verschillende smaken te proeven en al je vragen te beantwoorden. Echt een aanrader!!
Goede winkel met breed assortiment en een uitgebreid advies. Ideaal voor mensen die overstappen op vapen, omdat je hier wat smaakjes en vapes uit kan proberen. Top personeel​ en service! :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid