facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VanScheppingen Haarden B.V.

VanScheppingen Haarden B.V.

Info

van Scheppingen haarden is distributeur van openhaarden, kachels en schouwen van diverse topmerken.
www.openhaarden-schouwen.nl

Geschiedenis

Van Scheppingen Haarden levert diverse soorten openhaarden, kachels en schouwen. Voor ieder interieur of situatie bestaat de juiste openhaard. Bijvoorbeeld een openhaard houtgestookt of een gashaard, open- of een gesloten systeem. Afhankelijk van uw wensen zijn er diverse mogelijkheden.



"Warmtestore B.V. is - op het gebied van haarden en kachels - de grootste leverancier van Nederland. Bezoek de vestiging in Mijdrecht voorheen van Scheppingen en ontdek onze gashaarden, houtkachels en elektrische haarden van de grootste merken. Denk aan namen, zoals: Dru, Dik Geurts, Faber, Element4, Jøtul en Contura. Ons bedrijf richt zich niet alleen op het bieden van scherpe prijzen. Wij leveren ook kwaliteit, betrouwbare service, volledige informatie, objectief advies, snelle levertijden en klantvriendelijkheid. Dit alles ervaart u online en in onze showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam. Dus: bent u op zoek naar een gashaard, houtkachel of elektrische haard? Warmtestore heeft de mooiste modellen voor u in huis."
Adres: Industrieweg 17, 3641 RK Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297-25 55 31
Stad: Mijdrecht
Route: Industrieweg 17
Postcode: 3641 RK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Haarden Mijdrecht, Van Scheppingen open haarden, Van Scheppingen Tennis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KARWEI Mijdrecht KARWEI Mijdrecht 163 meter Enorme bouwmarkt. Je kunt er van alles kopen.
Decorette Mijdrecht Decorette Mijdrecht 487 meter Prettige winkel met fijne mensen. Weten waar ze het over hebben!
De Tapijttrekgigant De Tapijttrekgigant 562 meter Geachte bezoekers, De Tapijttrekgigant voor al uw sloop,egaliseerwerken,vloerbewerki...
Van Walraven Van Walraven 568 meter Een mooi familie bedrijf waar de collega's nog voor elkaar klaar staan. Flexibel en m...
Klusbedrijf Jhon Klusbedrijf Jhon 843 meter Klusbedrijf
Recensies
Na wat speurwerk op internet gedaan te hebben en een andere winkel bezocht te hebben, kwamen wij bij Warmtestore Mijdrecht terecht. Vanaf het moment van binnenkomen op afspraak in de winkel tot de oplevering, het was een warm bad! Wij werden geholpen door Daniel & collega sorry collega, ik heb je naam niet onthouden, maar dit compliment is ook voor jou bedoelt!. Kopje koffie, frisje? We kregen een duidelijke uitleg over wat wel en niet mogelijk was. De deal was snel gesloten. Een goede prijs- en onze droomhaard! 08 februari j.l. stonden de installateurs 'op de stoep', ook weer keurig conform afspraak. Stelden zich netjes voor altijd fijn, werkten netjes, hard en alles ging in overleg. Waar wilt u de haard? Mijn advies is... KEURIG! Wees goed voor je gasten! Broodjes voor de lunch gehaald, de mannen werken immers hard genoeg en dan doe je graag een stapje extra. In twee dagen tijd hebben zij onze Dik Geurts tunnelhaard geplaatst. Kritische punten? Nee... Oprecht geen. Tja, een beetje stof hier en daar ;- maar daar ontkom je niet aan. Warmtestore heeft alles waargemaakt! Een absolute aanrader om zaken mee te doen. Wij genieten van de heerlijke, hout gestookte warmte. Hartelijke groet namens ons beiden, A&T
Heel goed geholpen door Maarten Kok in Mijdrecht. Zonder problemen kon de aflevering van de haard meerdere keren worden verschoven vanwege het feit dat ons huis nog niet klaar was. De muurbeugel was niet mee gekomen met de levering, maar die wordt netjes na geleverd. We kunnen niet wachten om hem aan te sluiten en te genieten van onze nieuwe haard.
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop bij Warmte store! Het ontvangst en de uitleg over de haarden is gemoedelijk maar professioneel. Zeer goede kwaliteit haard en vakkundige installatie. Het rendement van de haard is verbluffend dit hadden wij eerder moeten doen!
Super blij met advies en uitleg, snelle levering van de houtkachel. Een zeer tevreden klant. Dank aan Maarten van de Warmtestore en installateur Evert.
Na vele jaren genieten van een prachtige openhaard geplaatst door Van Scheppingen is er nu een mooie inzet houtkachel in geplaatst. Het prachtige vlammenspel geeft nu ook veel meer warmte en ik verbruik minder hout. Dank Warmtestore voor jullie goede advies, begeleiding en deskundige snelle plaatsing. Wij genieten volop deze winter.
Mooie showroom met prachtige haarden. Prima hulp gehad bij het uitkiezen van een gashaard in onze woning. Goeie service en begeleiding. De monteur werkte hard om alles op tijd af te krijgen maar dat lukte prima. Eindresultaat overtrof onze verwachting. Heel blij mee!
Wij hebben eerder een prachtige elektrische haard laten plaatsen door warmtestore. Overleg gehad en tekeningen gemaakt Kampen en uitgevoerd door Mijdrecht. De wijze van adviseren, leveren en monteren bevalt zo goed dat wij een tweede haard hebben gekocht voor in de keuken. Daniël denkt mee en heeft ervoor gezorgd dat wij nu voor de kerst onze mooie haard hebben. Dezelfde monteur als van de eerste haard heeft de haard gemonteerd. Vakwerk!!! Wij zijn zeer tevreden met Warmtestore. Ze hebben een ruime keuze en leveren maatwerk, denken mee en adviseren zorgvuldig op basis van wat jij als klant wil.
Goede in formatie in showroom vlotte organisatie van installatie installateurs zijn prettige mensen om in hus te hebben hebben klus geklaard. Mooi resultaat.
Prima in de winkel geadviseerd door Jacolien ; na wachttijd van 4 maanden is de haard geplaatst door Jan Pieter, keurig werk geleverd, aanrader!
We kwamen hier zonder afspraak en ondanks dat het erg druk was in de winkel, nam de verkoper toch alle tijd om ons te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid