facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VanMourikPT

VanMourikPT

Info

Voor Personal Training aan huis, thuis of op de lokaties Laren/Huizen

Geschiedenis

- Certified Personal Trainer
- Lokatie Gym - Blaricum/Laren
- Training aan huis/buiten
- Email: [email protected]
- Tel: 0614465950



"Ervaren Personal Trainer voor 1-op1 en Small-Group trainingen. Gevestigd in Bussum en Naarden.VanMourikPT zorgt voor een zeer persoonlijke aanpak. U kan van ons verwachten dat we u alle aandacht en kennis geven die u nodig heeft om uw doel te behalen. Uiteraard met de volledige inzet van beide kanten.Interesse in Personal training aan huis? Dit is mogelijk in t' Gooi en omstreken. Neem contact op voor meer informatie."
Adres: Schapendrift 62, Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0614465950
Stad: Laren
Route: Schapendrift 62


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 22:00
Dinsdag: 06:00 - 22:00
Woensdag: 06:00 - 22:00
Donderdag: 06:00 - 22:00
Vrijdag: 06:00 - 17:00
Zaterdag: 06:00 - 15:00
Zondag: 06:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit Bussum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kickboxing Institute Laren NH Kickboxing Institute Laren NH 30 meter Kickboxing Institute, een toegankelijke boutique gym voor iedereen. Persoonlijke aand...
JES Personal Training JES Personal Training 709 meter Top personal trainers! Veel progressie geboekt met Mike.
Centro Mio Centro Mio 1 km Fijne meditaties, praktische tips en nieuwe inzichten waar je heel veel aan hebt. Aan...
Recensies
Robert is heel creatief in zijn trainingen, geen training is ooit hetzelfde. Hij heeft een super scherp oog voor of je de bewegingen goed uitvoert. En hij heeft vooral een fijne persoonlijkheid, waardoor ik uit mijn comfort zone durf te komen, waardoor ik al na een paar weken resultaat zag. Eén van mijn leukste uurtjes van de week!
Robert traint mij sinds een aantal maanden en ik kan hem sterk aanraden als PT. Ik heb jaren veel getraind maar Robert weet mij op techniek nog veel bij te brengen, zorgt er ook voor dat m’n lichaam op de juiste manier ontwikkeld, geen stierennek en weet ontzettend goed wat te zeggen en wanneer om het meeste uit mij te krijgen in de trainingen zonder te forceren. Alles met een lach, veel positieve energie en humor. Topper
Ben nu enkeke maanden met Robert aan het trainen en ontzettend tevreden! Robert is, naast dat hij aadige kerel is met een goed gevoel voor humor, enorm toegewijd. Ik raad Robert van harte aan, zult u geen spijt van krijgen!
Trainen met de juiste techniek is een belangrijk aandachtspunt van Robert en dit doet hij echt heel goed. Niet alleen voorkom je zo blessures, maar zo train je ook veel efficienter. Verder is Robert gewoon een geweldige kerel! Hij weet me keer op keer weer te motiveren om te blijven trainen. Topper!
Eerst een vrijblijvende proefsessie genoten, en na een slopende, maar opbouwende work-out een trainingsplan opgesteld met Robert om 200% fit te worden. Ik sport me hele leven al ongeveer op redelijk niveau, maar toch merk je dan dat je vastroest in oude, vertrouwde patronen waardoor je niet meer het optimale uit je training haalt. Bij Robert is dit geen optie, hij is enthousiast en heeft een aanstekelijke drive om je tot het uiterste te drijven zonder te pushen. Robert biedt mij nieuwe oefeningen/workouts en combinaties die zorgen voor vernieuwing en is erg nauwkeurig op de uitvoering van alle technieken. Voor mij is dit een nieuwe ervaring, het laten trainen door een personal trainer. Robert heeft alle kwaliteiten, aardige gozer, een goed fysiek, kennis van zaken en een enorme positieve motiverende manier van trainen. Ik ga me de aankomende tien weken laten uitdagen door VanMourikpt om tot het uiterste te gaan en zal daarna me mening nogmaals delen!
Al 4 jaar train ik met Robert. Door deze training zit ik goed in m’n vel en voel ik me fit en sterk. Hij kan streng zijn waardoor ik het meeste uit mezelf haal. Ik ben heel enthousiast over zijn aanpak en kan Robert daarom aan iedereen aanbevelen!
Wekelijkse Personal Training van Robert met gezin of delen van gezin op zaterdagochtend is een perfecte manier om het weekend sportief te beginnen. Conditie en kracht verbeteren heel goed. Een mooie stok achter de deur om actief te blijven. Robert is professioneel en kent heel veel verschillende oefeningen waardoor de trainingen ook niet saai worden. In de zomer trainen we in de tuin met verschillende tools. Robert is een fijne trainer en mens.
Robert is een fantastische personal trainer. Allereerst is hij een heel fijn mens om om je heen te hebben. Hij stimuleert op een ontspannen manier en kan snel schakelen met afwisselende oefeningen. Robert traint mijn man en mij. De kinderen van 13 en 14 doen ook soms mee en ook daar weet hij goed mee om te gaan. Voor mij DE oplossing om genoeg beweging te krijgen . Dank Robert!!!
Ik train al een hele tijd met Robert en hij geeft fijne afwisselende trainingen en zorgt er zeker voor dat je net even die nodige extra push krijgt. Heel fijn is dat we ook binnen en buiten kunnen trainen. Daarnaast is Robert gezellig waardoor het ook nog leuk is om te gaan. Topper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid