facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vandyck Experience Store Zeist

Vandyck Experience Store Zeist

Info

Officiële winkel voor de complete Vandyck collectie. Betaalbare boxspringbedden, dekbedovertrekken, dekbedden, hoofdkussens badfashion en linnengoed.

Geschiedenis

Vandyck Experience Store Zeist aan de Slotlaan 212 is de officiële winkel voor de complete Vandyck collectie. Zoals; dekbedovertrekken, kussenslopen, hoeslakens, moltons, dekbedden, hoofdkussens, handdoeken, washandjes, badmatten, bad- en strandlakens, badjassen, sierkussens, spreien en boxspringbedden.
Meerdere keren per jaar vindt er een grote linnengoed collectiewisseling plaats, waardoor het merk altijd fashionable up-to-date is en u inspireert voor het aankomend seizoen.

Vandyck staat voor hoge en betaalbare kwaliteit. Naast het complete aanbod van het bed- en badmode assortiment zijn er ook Vandyck boxspringbedden te verkrijgen.

Bij de ontwikkeling van de geheel nieuwe collectie bedden heeft Vandyck haar kernwaarden hoog gehouden: de collectie moest puur, innovatief en van hoge kwaliteit zijn. Met deze belangrijke uitgangspunten is er een serie bedden ontwikkeld, die door de vele bijzondere eigenschappen uniek genoemd mag worden.

- Hygiënische en allergievrije bedsystemen met een ongekend slaapcomfort.
- Voorzien van praktische eigenschappen zoals wasbare stoffering, makkelijke in- en uitstap-hoogte van het bed en bijvoorbeeld een aanzienlijk groter slaapoppervlakte door een speciale matrasconstructie.

Door bovengenoemde unieke factoren bent u verzekerd van een praktisch, fris, schoon en gezond slaapklimaat, voor een ongestoorde en ontspannen nachtrust.
Daarbij zijn de bedden - ook kenmerkend voor Vandyck - overzichtelijk ingedeeld op comfort en prijs, zodat er altijd een bed te vinden is, passend bij uw individuele wensen.

Een deskundig en enthousiast team staat voor u klaar om u te adviseren in bed-, badmode en over onze boxspringbedden. U bent van harte welkom in de Vandyck Experience Store Zeist.



"Vandyck Experience Store Zeist aan de Slotlaan 212 is de officiële winkel voor de complete Vandyck collectie. Zoals; dekbedovertrekken, kussenslopen, hoeslakens, moltons, dekbedden, hoofdkussens, handdoeken, washandjes, badmatten, bad- en strandlakens, badjassen, sierkussens, spreien en boxspringbedden.Meerdere keren per jaar vindt er een grote linnengoed collectiewisseling plaats, waardoor het merk altijd fashionable up-to-date is en u inspireert voor het aankomend seizoen.Vandyck staat voor hoge en betaalbare kwaliteit. Naast het complete aanbod van het bed- en badmode assortiment zijn er ook Vandyck boxspringbedden te verkrijgen."
Adres: Slotlaan 212, 3701 GT Zeist
Telefoonnummer: 030 721 0801
Stad: Zeist
Route: Slotlaan 212
Postcode: 3701 GT


Recensies
Mooie winkel met ruime keuze in beddengoed en handdoeken e.d. We hebben er complete sets beddengoed, kussens en dekbedden gekocht. Alles heeft een zeer goede kwaliteit. We zijn geholpen door Amber die veel kennis van zaken heeft, meedenkt en er voor gezorgd heeft dat we ons uitermate op ons gemak voelde en zeer tevreden met onze aankopen naar huis zijn gegaan. Ze is super vriendelijk en behulpzaam en houdt ons goed op de hoogte van de voortgang van een bestelling. Deze winkel is een absolute aanrader.
Hebben een heerlijk dekbed gekocht op aanraden van Amber, dank daarvoor je bent een top verkoopster !!
We hebben dekbedovertrekken van VanDyck die heerlijk zacht liggen en er ook nog eens prachtig uit zien. Het is net of je dagelijks in een luxe hotel slaapt. Later hebben we ook prachtige handdoeken en een kussen gekocht. Ze drogen goed en zien er chique uit. In de winkel zelf zijn we goed geholpen en er werd goed met ons mee gedacht. De verkoopster Nicole heeft ons nu al meerdere keren geholpen en we zijn dan ook zeer tevreden over haar. Ze voelt goed aan wanneer ze moet helpen of je juist moet laten rondkijken. Het aanvoelen van ons als klant maakt het winkelen prettig en ontspannen.
Fijne winkel met goede producten. Laatst nieuwe handdoeken gekocht als vervanger van onze Hema handdoeken. Ze drogen een stuk beter en zien er erg mooi uit. De medewerker die ons hielp Nicole kon precies uitleggen wat de verschillen waren tussen alle handdoeken en wat dan het beste bij onze wensen aansluit.
Mooie zaak met een hele fijne service en deskundigheid. Een ruim assortiment in top kwaliteit. Ik heb er prachtige lakens, dekbedovertrekken en handdoeken gekocht vandaag. De hulp van Amber was in 1 woord geweldig. Zeker een aanrader!
We waren hier speciaal heen gereden. Hadden meer producten verwacht, grotere winkel ook. Viel tegen. Het blijven natuurlijk wel fantastische producten!!!
Vriendelijke ontvangst en ruime keuze. Er werd veel tijd besteed om mijn vragen te beantwoorden en informatie te geven. Ook prijs vs kwaliteit is uitstekend, prachtige overtrekken o.a.
Fantastisch assortiment en we zijn heel vriendelijke geholpen. Er wordt echt met je meegedacht en niets is teveel. Waren alle winkels maar zo
Prima advies, mooie spullen gekocht
Deze mensen weten niets van bedden en slaaphouding. Niet commercieel, internet is voordeliger
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vandyck Experience Store Zeist met het openbaar vervoer


Zeist, Slotlaan 150 meter
58
Zeist, Slotlaan 150 meter
56
74
Zeist, Hogeweg 290 meter
56
74
Zeist, Slotlaan 290 meter
56
74
Zeist, Slotlaan 300 meter
58

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid