facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VanDoornVerhuur.nl

VanDoornVerhuur.nl

Geschiedenis

Van Doorn Verhuur B.V. is uw partner voor de verhuur.

Wij leveren aan particulieren, zakelijke klanten, overheid, horecabedrijven, (sport)verenigingen, stichtingen, evenementenbureau's, weddingplanners, conferentiecenta, etc. etc.

Elke gebruiker heeft zijn eigen wensen en voorkeuren,
in een persoonlijk gesprek vertellen we graag over hoe wij u van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om een eenmalige gelegenheid, een jaarlijks evenement, of een regelmatige behoefte aan verhuurmateriaal, één statafel, of een complete inrichting van uw evenement, wij adviseren u graag en goed.

Van Doorn Verhuur B.V. is géén organisatieburo, maar zet uw wensen om naar een goed en helder advies, alle offerte's en adviezen zijn geheel vrijblijvend.

Heeft u bijzondere wensen?, we zullen er alles aan doen om deze voor u te realiseren.

Op basis van uw wensen kunnen we een suggestie doen voor een cateraar, decorateur, DJ´s, licht en geluidverhuurder etc.
We brengen u vrijblijvend in contact met deze profesionals om uw feest of evenement te laten slagen.


Met van Doorn Verhuur B.V. als partner staat u sterk!

Adres: Nieuwegracht 6, 3763LB Soest (Nederland)
Telefoonnummer: +3135 - 740 0 740
Stad: Soest
Route: Nieuwegracht 6
Postcode: 3763LB



op zoek naar gerelateerd: Van doorn verhuur Boekel, Producten verhuren, Oud Verhuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutch7 Dutch7 382 meter Dutch7 het bedrijf achter de productie van een evenement. Werkend vanuit een persoonl...
Luxonos Luxonos 970 meter Top firma in betaalbaarheid en de kwalitatieve av-apparatuur. Ook hulde voor de profe...
Trouwen in Portugal Trouwen in Portugal 2 km PA for a Special Day voor de organisatie van je bruiloft of feest in Portugal
Artishock Jazz Artishock Jazz 3 km Ik heb er een poëzievoordracht gegeven ooit. Leuke locatie en super vriendelijk ontha...
MMils Events MMils Events 3 km Wij geloven dat hemel op aarde bestaat en dat met fijne mensen om je heen, een bijzon...
BBQ at Home BBQ at Home 4 km Jong maar zeer vakkundig, de passie voor vlees en de gloeiende kolen heeft geleid tot...
Alpha Verhuur Alpha Verhuur 5 km Super service en de goedkoopste in de regio!
Recensies
Nooit meer voor mij. De volgende beoordeling schrijf ik puur uit mijn eigen naam op basis van mijn eigen ervaringen: Verhuurder biedt geen enkele service, en weet niet hoe het met klanten hoort om te gaan. Ik heb dit nog nooit eerder zo meegemaakt. Onder andere een stobbenfrees en minigraver hier gehuurd. Een stobbenfrees welke verouderd en naar mijn idee al lang afgeschreven was. Ik herken eerder afgegeven beoordelingen over de stobbenfrees en service dan ook helemaal niet. Frees functioneerde niet en is om deze reden dan ook vrijwel meteen weer door verhuurder opgehaald maar werd in eerste instantie wel in rekening gebracht??? Bedrijfsleiding praat alles wat krom is recht en wil het onderste uit de kan. Lees zeer goed de verhuur voorwaarden en leg vooraf gemaakte afspraken vast en ga vooraf de apparatuur bekijken. Wees gewaarschuwd! Ik heb achteraf diverse argumenten te horen gekregen die niet vooraf waren vermeld. Verhuurder houdt zich niet aan eigen toezeggingen. Met zelfs een incassobureau tot gevolg. Een hele trieste en arme gang van zaken. Dat mensen zo de geld willen verdienen... Gelukkig heb ik inmiddels ervaren dat er in de buurt meer verhuurbedrijven zijn waar de communicatie vele malen beter loopt en waar je wel als klant behandeld wordt. VanDoorn verhuur NOOIT MEER voor mij.
Ga niet met dit verhuurbedrijf in zee! Een aanhanger gehuurd, maar uiteindelijk moet afzeggen. Het verhuurbedrijf zou deze afmelding niet binnen hebben gehad en dreigt met een incassobureau voor een bedrag van € 25,-.... Erg armoedig. Niet netjes behandeld en ik zou dan ook geen "zaken" met dit bedrijf.
Met dit bedrijf zou ik zeker geen zaken meer doen. Arrogantie ten top!
Verschrikkelijke ervaring. Eerst online een factuur aanvraag gedaan. Er werd laat geconfirmeerd. Daarop heb ik vervolgens elders een kar geboekt en van Doorn laten weten te willen annuleren. Dit heeft meneer over het hoofd gezien en vervolgens loopt hij te dreigen met incasso bureaus. Deze man is van de pot gerukt en ik zou het verhuurbedrijf zeker mijden. Ziehier oner de mail die netjes is verstuurt in reactie op de late confirmatie. Verder ook meermaals proberen te bellen en het netjes te annuleren. Jammer dat meneer van Doorn niet in staat is om te relativeren en erop staat om zijn klanten als vijanden te behandelen met het dreigen met incasso bureaus.
Wederom spullen voor ons feest gehuurd bij van Doorn. Op de dag van het feest bleek dat ik wat zaken was vergeten te bestellen. Een telefoontje naar van Doorn en alles stond meteen klaar en konden we zo ophalen. Top Service, vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen en net dat stapje extra voor je willen doen. Top bedrijf!
Van Doorn Verhuur werd mij aanbevolen door een vriendin. Dit bleek tercht! De site is helder en de service rondom mijn bestelling was zeer klantvriendelijk: de partytent en heater werden op aanvraag netjes volgens afspraak geplaatst en na afloop weer opgehaald door vriendelijke medewerkers. Volgende keer weer bij Van Doorn Verhuur wat mij betreft!
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ze komen de gemaakte afspraken heel goed na. erg prettige mensen en heel mooi materiaal. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke huurprijs. Dat is echt wel een compliment waard. Van Doorn Verhuur: Helemaal Top. Ik kan ze bij iedereen echt aanbevelen.
Goed bedrijf. Goed advies en goede service. komen hun afspraken na en alles tiptop geleverd. Vriendelijk mensen. Echt een aanrader. en natuurlijk uitstekende spullen
Twee keer wat spullen gehuurd hier. En ben daar zeer tevreden over. Spullen worden voor de deur afgeleverd en de prijs is zeer schappelijk.
Belde op vrijdag voor een spoedbestelling op zaterdag. Contact ging soepel en snel! Niet duur voor een super snelle levering en geweldige service! Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid