facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VaNDijK

VaNDijK
"Restaurant & Kookstudio VaNDijK is gelegen in het hart van het pittoreske stadje Heusden, met rondom deze stadsvilla prachtig gesitueerde terrassen met uitzicht op de haven. De keuken typeert pure, eerlijke gerechten met dagelijks aanvoer van de versmarkt. Het restaurant, de lounge, de huiskamer en de gezellig bar met kookstudio lenen zich geweldig voor de meest uiteenlopende activiteiten. Wij verzorgen heerlijke lunches & diners ook sharing, zakelijke events, receptie 's, huwelijken en kookclinic 's.Qualtiy is our priority....feel welcome!"
Adres: Stadshaven 24 , Heusden aan de Maas 5256 BA, NL
Telefoonnummer: 0416 661 175
Stad: Heusden aan de Maas
Route: Stadshaven 24
Postcode: 5256 BA



op zoek naar gerelateerd: Van dijk Heusden openingstijden, Grillbar Heusden, Restaurant Heusden, Lunch Heusden, Paasbrunch Heusden, Visrestaurant Heusden, Vismarkt Heusden, Cafe Restaurant Centraal, Heusden
Recensies
Heerlijk gegeten op een fijn zonnig terras in een mooie omgeving. Eten was top en bediening fijn. We komen hier zeker nog een keer genieten.
De foto's beloofde anders. Ik denk dat er n onervaren kok is,vrij jong. De producten zijn goed maar de verwerking valt tegen. Sla bij de garnalen bruin en erg simpel en te koud opgediend. De kalfspaillard erg droog ,uit de vriezer te snel ontdooid leek wel.Zo jammer terwijl ambiance erg gezellig is . Producten goed v t voorgerecht, maar bereiding valt heel erg tegen. De prijs kwaliteit klopt niet deze avond.
Afgelopen weekend weer sinds te lange tijd geleden hier weer gegeten en de verwachting die we hadden is weer uitgekomen. Heerlijk gegeten, wij hadden beide de dagspecialiteit en ook het vooraf beviel uitstekend. Genoeg gegeten en ik een lekkere wijn erbij gedronken, dus geen ruimte meer voor dessert, dus maar een heerlijke espresso en een thee. We komen graag weer terug, ook altijd fijn dat de bediening altijd zeer prettig is en ook het er fijn vertoeven is. Heusden alleen is al een bezoek waard en hier afsluiten is top geweest.
Dit is toch echt mijn favoriete restaurant, al jaaaaaren! Kleine kaart maar daarvoor in de plaats echt kwaliteit…. Yummmm
Bij van Dijk gegeten op het terras. De ontvangst en bediening was vriendelijk. De gerechten buiten de kaart werden aangeprezen en zowel voor- als hoofdgerecht genomen. We schrokken van de prijzen bij het afrekenen. Voor de fles wijn was 3 euro te veel berekend en het voor- en hoofdgerecht was exorbitant hoog. Zowel in vergelijking met de gerechten op de kaart als hoeveelheid en kwaliteit. Fantasieloze salade en te door gebakken friet. Zeer teleurstellend!
Top restaurant ! Vakmanschap en gastvrijheid ten top! Aanrader, heerlijke ongedwongen fijne sfeer, prachtig uniek uitzicht op de stadshaven, Heusden vesting op zijn best!
Mooi restaurant, heerlijk terras met uitzicht op de haven gedeelte van het terras. Restaurant heeft een sjieke uitstraling. Het eten dat we geserveerd kregen was lekker. De ribeye was meer dan voldoende, de risotto was wat te weinig.... bediening was erg traag maar niet onvriendelijk... prijzen van de gerechten waren erg hoog! Gezien de uitstraling van het restaurant vielen onze verwachtingen tegen. Aan de straat stond een menukaart met lekkere gerechten voor redelijke prijzen... deze waren op terras niet op de menukaart terug te vinden en in deze menukaart waren de prijzen aanzienlijk hoger... misleiding????? Nee hoor afgelopen week was toevallig de menukaart vernieuwd en op het bord stond nog de oude kaart.... ons zien ze , ondanks het lekkere eten, niet meer terug
Wat een leuke avond moest worden eindigde in een teleurstelling. Het was bloedheet binnen, geen airco of ander soort koeling. Geen warm ontvangst aan tafel door gastvrouw die wel oog had voor naar mijn idee vaste klanten. We kozen voor gerechten buiten de kaart..die bleken later er niet te zijn. Tussen voorgerecht en hoofdgerecht 50 minuten..excuus het is druk!..na daarover een opmerking gemaakt te hebben. Tijdens hoofdgerecht met wat zuinige salade en frietjes..bij besteld...niet gekomen..tja vergeten. Bij een zeetong van 40e mag je toch wel visbestek verwachten om te kunnen fileren. Koffie en 2 inimini glaasjes Bailey's van het huis...tja..ohja en Visakaart accepteren ze niet ...wel eerst 2 pogingen laten doen. We zijn teleurgesteld naar huis gegaan.
Heerlijk hebben gegeten! Jammer genoeg heb ik vergeten een foto te maken. Mijn moeder had Thaise kippensoep een stukje brood erbij had nog lekkerder kunnen maken. De zwarte rijst risotto was ook, heerlijk en, niet te veel-niet te weinig. Dessert was overheerlijkpoffertjes in een sinaasappel cognac geserveerd met Vanille ijs en een krokante kletmutsje. Alles mooi op de bord gepresenteerd. We hebben vroeg op de middag gegeten en buiten was het mooi zonnig weer. De Cappuccino was ook lekker. Verse munt thee - iets te slap. Bediening ook belangrijk was gastvrij en vriendelijk. Ik kom naar Van Dijk een keer graag terug.
Marianne en Marcel staan altijd en al jaren klaar met een warm welkom en natuurlijk schrijf ik deze recensie met een roze bril omdat mijn dochter hier in de keuken staat maar toch ik zal eerlijk zijn. Omdat mijn dochter moest werken gingen we bij haar vaderdag vieren en ik kan u verzekeren dat is absoluut geen straf. Als je binnenkomt bij van Dijk merk je direct dat het een niet allerdaags bedrijf is. Eigenlijk heb je een soort mooie woonkamer gevoel, een oplettende bezoeker kan ook zomaar een familieportret waarnemen. Een beetje Belgische gastronomie maar wel met een eigen flair. Vanaf de gezellige met linnen gedekte tafel keken we uit over de prachtige haven en bestelde we o.a buiten de kaart om truffel pasta met kalfslende. Die was echt TOP en verdiend zeker een vaste plek op de kaart. We hebben niet heel uitgebreid gegeten maar wel een leuke lekkkere gezellige avond gehad en tuurlijk komen we gauw weer maar ik kan een ieder van Dijk echt aanbevelen. Absoluut en geen enkele twijfel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid