facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor vandervalk+degroot

vandervalk+degroot

Info

Dit is de officiële facebookpagina van vandervalk+degroot.
Vandervalk+degroot is innovatief ondergronds.

Adres: ABC-westland 231, 2685 DC Poeldijk
Telefoonnummer: 0174-247474
Stad: Poeldijk
Route: ABC-westland 231
Postcode: 2685 DC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J.C. Suurmond & zn Tax consultants J.C. Suurmond & zn Tax consultants 2 km Prima geholpen en snelle feedback! Aanrader voor nederlanders in het buitenland.
Recensies
Zojuist ondergespetterd door iemand die een put aan het schoonspuiten ? was. De werkmannen die stonden te kijken hoe ik onder het gespetter door zou gaan fietsen over het fietspad hadden best even kunnen waarschuwen dat ik beter voor de vrachtwagen over kon steken in plaats van als verrassing aan de achterkant onder de spetters van de put door zou fietsen kon je dus niet goed zien vanaf het fietspad.
Vreselijk asociaal personeel,staan continu in de weg terwijl er plek zat is...en geen cm opzij gaan! Staan je aan te kijken alsof ze dronken of onder invloed van drugs zijn... Het zal je personeel maar zijn,zou mezelf kapot schamen..
Super bedrijf
Vertaald door Google Goed Origineel Good
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid