facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vandeoirsprong

Vandeoirsprong

Info

Vandeoirsprong brengt het brouwen van bier terug in Oirschot, waar bier kan worden beleefd en genoten op de brouwerij en in het museaal proeflokaal.

Geschiedenis

Middenin Oirschot ligt voormalig brouwerij de Kroon. Op deze prachtige lokatie zal Vandeoirsprong opnieuw bier gaan brouwen. Een plek waar u kunt komen kijken, leren en beleven. Natuurlijk onder het genot van Het bier Vandeoirsprong.

Nieuwsgierig naar het laatste nieuws van De verbouwing Vandeoirsprong? Volg onze Facebookpagine én neem een kijkje op www.vandeoirsprong.nl.



"Middenin Oirschot ligt voormalig brouwerij de Kroon. Op deze prachtige locatie wordt door Vandeoirsprong opnieuw bier gebrouwen. Beleef de historie van brouwerij de Kroon in het museum. Ervaar het bier Vandeoirsprong en kom eens langs in ons proeflokaal en terras."
Adres: Koestraat 20, 5688 AH Oirschot
Telefoonnummer: 0499572002
Stad: Oirschot
Route: Koestraat 20
Postcode: 5688 AH


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Van de oirsprong daghap, Oirschot hemelvaart 2022, Koestraat 20 5688 AH Oirschot, Bier Tilburg, Brabants Bierfestival, Het Blonde bier Vandeoirsprong, Van de oirsprong menukaart, Brouwerij omgeving Eindhoven
Recensies
Heerlijke tent, Heel vriendelijk personeel en erg lekker eten voor een betaalbare prijs. De keuze is bier zeker aanwezig en als je niet kan kiezen hebben ze proefglaasjes om er achter te komen wat je lekker vindt, een erg leuk en vooral handig concept. Buiten alle "standaard" speciaal bieren hebben ze ook nog eens special editions. Ook een echte aanrader om je untappd aan te vullen met alle proefglaasjes en limited edition. De tent heeft een leuke aankleding. Ook voor kinderen is er genoeg te doen met een speeltuintje op eigen terein. Zo kan je bier drinken, eten en de kids in de gaten houden die lekker aan het spelen zijn ipv achter een beeldscherm zitten.
Eigenlijk onbedoeld deze -mij niet eerder bekende- brouwerij bezocht. Daar het s avonds was kwam het riante terras in het donker wat desolaat over. Maar, overdag in t zonnetje, zal het ongetwijfeld afdoende charme uitstralen om te stoppen. Daar bij helpt de ruime parkeer gelegenheid zondermeer ook. Eenmaal binnen valt de ruime opzet direct op, net als de lange bar en imposante muur van lege bier fusten. Het duurde even voordat de bediening kwam, maar hij was vriendelijk en uiterst behulpzaam bij het kiezen van een persoonlijk biertje. Het bleek dat hij er goede kijk op had. Mijn 3 vrienden en ik, wij allen hadden -individueel- een perfect eerste, tweede enz. biertje. Het geheel was uiterst smakelijk en de bestelde charcuterie was riant en overtof onze verwachting. Het adres staat nu in mijn kladblok. Van de zomer kom ik er zeker nog een keertje terug.
Mooie locatie die naast het brouwen van lekkere bieren je ook andere dingen biedt. Zo kun je er een daghap eten voor een schappelijke prijs. Kun je er feesten, bruiloften laten organiseren en doen ze regelmatig evenementen. Personeel altijd zeer vriendelijk en uiteraard Brabantse gemoedelijkheid. Super om zoiets binnen je dorp/gemeente te hebben. Parkeergelegenheid aanwezig.
Sinds 'n aantal weken nieuwe kok 'n gezellige Duitser en 'n nieuw menu 3 gangen € 10,= p.p. soepje ... hoofdgerecht en 'n toetje ... heerlijk en waar voor je geld Hopen dat het zo blijft elke week keuze uit 2 hoofdgerechten .... Soms alleen 'n beetje rommelig ... maar het personeel blijft vriendelijk ... Een x in de 4 weken gaan we daar eten deze week weer ovenheerlijk jachtsoepje met rundvlees ...kalkoenfilet / visrolletjes ... aardbeienmouse met slagroom na .... Echt het proberen waard voor het geld hoeft je het niet te laten nog steeds € 10,= pp zonder drankjes .... Dit is de daghap van deze week 17 juli t/m 22 juli Wat jullie nu zien dat was voor de kerst 2019 Die week was de daghap ....... Kipsharingdiner .....10 kleine hapjes p.p. Wel met 2en te reserveren voor € 35,= Maar zeker de moeite waard echt waar ....P.p. Mosselavond bij de oirsprong themaavond Deze avonden gaan ze vaker doen groot succes alle tafeltjes waren gereserveerd Vissoep met brood ...... flinke bak mosselen met salade en frites .....en 'n toetje .....€22.50 pp zeker de moeite waard dit was 13 okt
Prachtige plek om gezellig samen een pint te pakken. Mooie ter plaatse gebrouwen bieren. Ongedwongen Biergarten sfeer. Heerlijk.
We hadden een kerstfeest vh werk. Gezellig locatie, leuke sfeer, goede service. Kortom top!
Prima plekje, je zit er rustig, zonder uitlaatgassen zoals op de markt. Vriendelijk personeel alleen de eigen gemixte Radler was maar zozo. Hierna op de markt een betere gehad.
Moderne hippe plaats om gezellig samen te zijn. Vriendelijk personeel dat de lekkerste lekkernijen serveert.
Trendy ingerichte plaats. Je kan er uiteraard de gebrouwen bieren drinken, maar je kan er ook simpele maar zeer lekker bereide gerechten eten aan zeer democratische prijzen. Zo is er een driegangen menu, de daghap, voor €10. Waar kan je dat nog vinden? De bieren die hier worden gebrouwen zijn overigens fantastisch die de concurrentie met onze Belgische bieren zeker aankunnen en in sommige gevallen zelfs overtreffen. Als je hier in de buurt bent zeker langsgaan.
Het Brabants Bierfestival, georganiseerd door brouwerij Vandeoirsprong is zeker de moeite waard. Gezellige locatie en sfeer en lekkere bieren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid