facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vandaag Advocaten en Mediators

Vandaag Advocaten en Mediators

Info

Welkom bij VANDAAG, dé specialist op het gebied van personen- en familierecht. Wij hebben alles in huis om jullie te adviseren en het proces volledig te faciliteren, met zorg voor de kinderen.



"Welkom bij VANDAAG, dé specialist op het gebied van personen- en familierecht. Overwegen jullie uit elkaar te gaan? VANDAAG heeft alles in huis om jullie te adviseren en het proces volledig te faciliteren, met zorg voor de kinderen én met aandacht voor de juridische, financiële en emotionele kant. De advocaten en mediators van VANDAAG zijn deskundig, klantgericht en betrokken. Bel of mail ons gerust. In een eerste geheel vrijblijvend telefonisch contact brengen wij de situatie in kaart en nemen we de mogelijkheden met je door."
Adres: Spoorlaan 10 A, 3721 PB Bilthoven
Telefoonnummer: 0302210190
Stad: Bilthoven
Route: Spoorlaan 10 A
Postcode: 3721 PB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
U hebt rechten U hebt rechten 89 km Help ik word onterecht beschuldigd van verzekeringsfraude. Wat kan ik doen? Bij Uhebt...
Recensies
Het is al weer even geleden maar ik besefte me onlangs hoe fijn het is als je, in mijn geval in de meest donkere tijd van je leven ben beland, iemand naast je hebt staan die professioneel, eerlijk, snel en adequaat kan handelen maar ook nog rekening houdt met het menselijke aspect van de situatie. Mieke je was op dat moment precies wat ik nodig had! Ik ben dankbaar dat ik jou destijds naast me had staan!
Ik heb ons contact, de mediation, als prettig ervaren. Een scheiding is natuurlijk geen leuke gebeurtenis, maar de ondersteuning in de afhandeling was erg fijn. De professionaliteit, maar ook de menselijkheid. De ruimte die we kregen voor ons verhaal en voor de emoties die erbij komen kijken. De tijd die we voor het traject hebben genomen, konden nemen. Het is allemaal niet zomaar iets. Door met respect met de situatie en ons om te gaan en door gedegen advies is dit proces soepel verlopen.
Zeer veel dank Annet voor de plezierige samenwerking. De plezierige, professionele én tegelijk pragmatische aanpak van de gesprekken heeft mij enorm gesteund en geholpen!
Ik ben heel erg blij dat ik vanaf het begin bijgestaan ben door Annet. Al vanaf het begin is zij erg duidelijk en transparant geweest. Ik heb veel aan Annet gehad in moeilijke tijden. Annet je bent een topper, bedankt voor je steun en professionaliteit. Ik heb al mijn doelen behaald. Altijd alles in goed overleg kunnen afstemmen. Op de belangrijkste en vaak de moeilijkste momenten heb ik altijd optimale steun gehad. Het proces is ondanks de complexiteit altijd soepel verlopen. Annet is een advocaat met een krachtige en duidelijke persoonlijkheid!
Fijne en vriendelijke advocate, Karen Lans heeft ons goed en snel geholpen. Zeker een aanbeveling waard!
Begripvol, vakkundig en toegankelijk: Karen is een kei!
Vriendelijke, onpartijdige, objectieve en professionele ondersteuning bij mediation. Mieke bedankt.
Heel tevreden en ik zou deze top advocaten zeer aanbevelen ! Ingrid Klein
Vaklui met een hart voor herstelrecht mediation
Zeer professioneel en efficiënt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid