facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanalleshout

Vanalleshout

Info

Vanalleshout streeft er naar om zijn klanten geheel naar wens te bedienen met de meest uiteenlopende Meubels, veranda’s, kozijnen & (Maatwerk)producten.



"Meubelmaker, Meubelwinkel, Houtbewerking, Metaalbewerking, Lasser, Veranda bouwer, Glasschuifwanden, Maatwerk, Kozijnen, Deuren, Velux dakramen"
Adres: Baron van Nagellstraat 53, 3781AP Voorthuizen
Telefoonnummer: 0650676825
Stad: Voorthuizen
Route: Baron van Nagellstraat 53
Postcode: 3781AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Meubelmaker Voorthuizen, Vanalleshoutshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DESIGN by DEKKER DESIGN by DEKKER 656 meter DESIGNbyDEKKER. Gespecialiseerd in het produceren van duurzame tuinmeubelen
Jansen Living-Gifts-Decoration Jansen Living-Gifts-Decoration 1 km Pakken nooit de telefoon op
Recensies
Zeer mooie Suar boomstamtafel ontvangen, mooi afgewerkt, goed geinformeerd, denken goed mee en wil je iets anders of unieks, zijn er veel mogelijkheden. Ik vroeg op het laatste moment door omstandigheden of de tafel alsnog geleverd kon worden en dit hebben zij ook gedaan! De week voor kerst nog wel! erg tevreden. Bedankt!
In 2022 hebben we een nieuwbouw woning gekocht. Na een serie teleurstellende ervaringen met allerlei aannemers was vanalleshout een welkome afwisseling. Alles werd volgens afspraak en op de datum van afspraak geleverd en gemonteerd. Top!
We hebben 3 banken met laatjes in onze groep 3, we zijn er heel blij mee. Ze zijn stevig! Kunnen makkelijk verplaatst worden, maar ook fijn dat er een rem op zit! Ik zou het iedereen aanraden die met een vaste kring kan werken! En je hebt ook nog veel opruimmogelijkheid door de laatjes! Heel fijn is dat het gemonteerd en al helemaal tot in mijn klas werd gebracht!!! Nog bedankt!
Er ging het een en ander mis bij mijn bestelling, maar het probleem lag vooral bij PostNL/myParcel. Jonny reageerde fijn op mijn klacht en communiceerde prettig en oplossingsgericht. Ik zou dus zeker niet twijfelen nogmaals hier te bestellen.
Grote bereidheid om mee t denken, kasten en levering prima volgens afspraak. Aan te bevelen
Vriendelijke deskundige service; prachtig tafel en mooie stoelen!!
Wij hebben bij dit bedrijf een bureau met steigerbuis onderstel gekocht. Naast dat het sneller geleverd werd dan in eerste instantie gedacht werd het ook nog ter plekke op de plaats gezet en gemonteerd. De kwaliteit is prima voor elkaar. De service en het meedenken ook top!
Fijne service prachtige sidetable gekocht die voor ons te hoog was maar is gewoon op maat gemaakt. Super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid