facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Zuilen Mode

Van Zuilen Mode

Geschiedenis

Op 26 augustus 2010 opende Van Zuilen Mode haar nieuwe pand. Acht oude binnenstadspanden en een voormalige kerk uit de 14e eeuw vormen samen een totaalconcept: 1500 m2 mode onder één dak.

Veel nieuwe merken in een designinterieur met internationale allure: van authentieke Belgische kloosterdeuren voor de paskamers en oude Tsjechische lampen tot een industriële glazen pui die je in de New Yorkse wijk SoHo waant.
Het nieuwe pand, dat zowel de vrouwenmode van Van Zuilen Mode, Uno Due, de schoenenmode van Van den Assem en de herenmode van Heeren van Zuilen onderdak biedt, heeft Van Zuilen eindelijk onder één dak gebracht.

Adres: Arkelstraat 28-38, 4201KD Gorinchem
Telefoonnummer: 0183 - 631 490
Stad: Gorinchem
Route: Arkelstraat 28-38
Postcode: 4201KD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 00:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dameskleding Gorinchem, Van Zuilen Gorinchem Openingstijden, Herenkleding Gorinchem, Kledingwinkel Gorinchem centrum, Van Zuilen Sale, Kledingwinkels Gorinchem, Van Uffelen Gorinchem, Van zuilen mode instagram
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Zuilen Mode B.V. Van Zuilen Mode B.V. 36 meter Prachtige kleding, absoluut de prijs waard. Originele outfits een verademing daar ie...
Lingerie by Janneke Lingerie by Janneke 77 meter Ben hier uitstekend geholpen door een zeer deskundige verkoopster.
ONLY Gorinchem ONLY Gorinchem 130 meter Leuke kleding ook voor kleinere tengere mensen. Service? Broek thuis nog eens gepast:...
Krimpenfort Lingerie Gorinchem Krimpenfort Lingerie Gorinchem 160 meter Mijn moeder had een speciale BH nodig , na borst operatie. Ze is ontzettend fijn vri...
Soennah Wear Soennah Wear 1 km Arrogante eigenaar die gewoon midden op straat een chauffeur gaat staan afbekken omda...
Recensies
Prachtige kleding, absoluut de prijs waard. Originele outfits een verademing daar iedereen hetzelfde lijkt te dragen tegenwoordig en nu, met Kerst, brengt Van Zuilen een stukje Parijs naar Gorinchem. Dank voor deze schoonheid in een grijze tijd... Zo mooi....
Via de website uggs besteld. Er was iets niet helemaal in orde dus gratis de Uggs mogen reinigen + een spray gekregen om ze mooi te houden. Echt een super service, bedankt!
Afgelopen vrijdag een bezoek gebracht aan deze store na goede berichten over deze winkel. Mooie overzichtelijke store en goede merken. Uitermate vriendelijke medewerkers gesproken en met goed advies geholpen. Hier kom ik zeker terug!
Wat een prachtige heren- en damemodezaak! Grote merken en een prachtige collectie. Daarbij uitstekend geholpen en te woord gestaan. Aanrader!
Mooie winkel, mooie merken en een met zorg samengesteld collectie... alleen...de prijzen zijn voor gelijke merken en artikelen aanmerkelijk hoger dan elders bv van dijk Waalwijk om maar wat te noemen het personeel... Uiteraard, gelukkig niet allemaal hebben echt een hele air en denken/gedragen dat ze het helemaal zijn. Dit is mijn ervaring van de afgelopen 2 maanden maar ik zie dat andere klanten dat hier ook opmerken wel wel veel langer in tijd terug, kennelijk doet de organisatie niks met deze opmerkingen .
Heel fijn geadviseerd en geholpen door Jolanda.
Wat een fijne zaak! Zeer vakbekwaam personeel, dat men direct welkom laat voelen in deze prachtige winkel. Mooie en zeer uitgebreide collectie, een feestje om bij te winkelen!
Eerste keer hier, meegenomen door een vriendin. Mooie winkel, fijne collectie. Goed geslaagd, Sea me happy, leuke medewerkers. Kom terug.
Klant mag wel begroet worden..
Mooie kleding. Snelle bezorging. Maar aangezien je nu niet passen kan in de winkel, en je dan een artikel terug moet sturen gaat je dat iedere keer maar liefst €7,25 kosten!! Snel verdient!! Voor mij een reden om hier niets meer te bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid