facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Zanten, juwelier-goudsmid

Van Zanten, juwelier-goudsmid

Info

juwelier van Zanten

Geschiedenis

Er is slechts 1 filosofie die wij hoog in ons vaandel hebben; u helpen in de meest letterlijke zin van het woord.
Het maakt ons niet uit of u geïnteresseerd bent in een fraai juweel of zilveren bedel, u tevreden de deur uit helpen dat is ons doel.

Meer informatie over onze merken, tips en andere zaken kijk op www.van-zanten.nl

Ons volgen op twitter?? www.twitter.com/juweliervzanten

Wilt u online Trollbeads shoppen??? ga naar www.trollbeadsjuwelier.nl

Voor online shoppen van andere producten kijk op http://shop.van-zanten.nl



"Van Zanten is nu Humphrey Juweliers!Gevestigd in Leek. Onze winkel vind u in het gezellige centrum van Leek “de Liekeblom”.Hier zetten wij de service voort die u al ruim 33 jaar van ons gewend bent. Ons team bestaat o.a uit vakkundig personeel, gediplomeerd goudsmid en horlogemaker. Met al ruim 16 jaar ervaring bestaat ons team zo uit toegewijde horloge en sieraden experts.Daarnaast werken wij ook samen met externe bedrijven zoals diamantairs, taxateurs, horlogemakers, goudsmeden.U kunt bij ons terecht voor sieraden, horloges, verlovingsringen, trouwringen, reparaties, vermaken of eigen ontwerp van uw sieraad.Tevens kunt u bij ons terecht met uw oud goud, zilver, munten etc.Vragen? Wij adviseren wij u graag!"
Adres: de schans 30 (winkelcentrum "de Liekeblom"), 9351az Leek
Telefoonnummer: 0594 517141
Stad: Leek
Route: de schans 30 (winkelcentrum "de Liekeblom")
Postcode: 9351az


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier de Vries Juwelier de Vries 108 meter Zeer goed en vaardig geholpen. Ik kom hier zeker terug!
Recensies
Een tijdje geleden hier geweest om 2 ringen te laten graveren. Ons werd verteld dat we de ringen binnen 3 a 4 werkdagen weer op konden halen, na 2 weken maar achteraan gebeld.. ze waren vergeten te bellen.. Toen ik daar kwam om de ringen op te halen, bleek het graveren niet goed te zijn gebeurd, allemaal uitschieters ect. Ze zouden het proberen het te gaan herstellen. Na weer een week wachten eindelijk de ringen op kunnen halen, ze hebben een nieuwe ring moeten bestellenwel op kosten van de zaak. Die hebben ze toen gegraveerd, ik weer controleren, het zag er nog steeds niet helemaal spik en span uit. Maar ik heb de ringen maar meegnomen.
Kom niet een half uur voor sluitingstijd binnen lopen. De pin is afgesloten, je wordt de zaak uitgekeken. Een of andere smoes over de verzekering en dat ze nog helemaal naar Sneek moet. Brutaal zeggen dat je wel heel erg laat een cadeautje wilt kopen. Echt onbegrijpelijk....sorry, geen goed woord voor over.
Geweldige firma, wij kwamen met een elders aangekocht Breitling horloge, we werden perfect te woord gestaan en vakkundig geholpen! Voor de dienst boden wij een vergoeding aan maar dit wilde hij beslist niet aannemen. Ik heb een bijzonder goed gevoel overgehouden aan deze mooie zaak, echt super!!
Heel goed geholpen mijn Dochter en ik kwamen om gaatjes te schieten in de oren.goed advies gekregen. Aardig personeel.
Vriendelijk, meedenkend personeel. Komen afspraken na. Goede service. Kom zeker terug.
Topservice! Mijn Limited Seiko is weer in Nieuwstraat! Origineel krokiband, bezel + een polijstbeurt. Binnen een week was alles klaar
Zeer goede winkel vriendelijke personeel een aanrader
Fantastisch leuk bedrijf, waarbij we met goeie kennis en kunde zijn voorzien.
Hele slechte juwelier ik ga hier nooit weer wat kopen! Ik wou een horloge kopen maar dat merk hadden ze niet en verkopen ze niet. Dus online besteld bij de frabrikant vervolgens moest mij horloge opmaat worden gemaakt. Ik was altijd heel tevreden over deze juwelier dus ben naar deze juwelier gegaan. Bij aankomst wou ik me horloge met bijzondere sluiting opmaat laten maken. Maar omdat ik deze keer het horloge daar niet gekocht had wouden ze me niet meteen helpen dat vertelde ze me ook zo. Ze hadden het horloge nog niet eens gezien. Ik moest hem dan achter laten en dan kon ik hem de volgende dag ophalen. De andere klanten hielp ie wel meteen met het zelfde probleem die daar een horloge hadden gekocht. Ik ben van mening elke klant is belangrijk. Als ze nou voor kleine dingen komen of grote dingen. Zo doen ze alles voor je enzo doen ze niks voor je dan herkennen ze je niet eens meer. Ze zijn deze vaste klant kwijt ik kom er nooit weer!!
Schandalig zoals ik te woord ben gestaan. En dat door de eigenaren. Meerdere keren geen beloftes nagekomen en de schuld bij de klant neerleggen.... Het bestaat nog! :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid