facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Wijngaarden - Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Info

Van Wijngaarden, een adviseur die u kent!

Geschiedenis

Van Wijngaarden biedt u als ondernemer of particulier inzicht in uw financiële situatie. In alles wat we doen, willen we u behoeden voor het onnodig en onbewust lopen van financiële risico’s.

Met onze jarenlange ervaring en dienstverlening helpen we u met het maken van bewuste keuzes en bieden we u inzicht, gemak, tijd- en kostenbesparing. En de zekerheid dat het goed geregeld is én blijft. Hierdoor kunt u zich nog meer richten op het waarmaken van uw ambities.

Van Wijngaarden bestaat sinds 1968 en is volledig onafhankelijk. Wij kunnen in vrijheid producten van verschillende aanbieders adviseren. Voor bankzaken [betalen/sparen] hebben wij gekozen voor een exclusieve samenwerking met RegioBank.

Wij zijn u graag van dienst.

Adres: Korte Muiderweg 20, 1382 LS Weesp
Telefoonnummer: 0294490000
Stad: Weesp
Route: Korte Muiderweg 20
Postcode: 1382 LS



op zoek naar gerelateerd: Van Wijngaarden verzekeringen, RegioBank Rotterdam, RegioBank adviseur, RegioBank Sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rabobank Rabobank 2 km
NotarisWeesp, Van Elten van de Griend NotarisWeesp, Van Elten van de Griend 2 km Geen aanrader! Komen afspraken niet na en als klant moet je zelf veel wachten en oppa...
Recensies
Van Wijngaarden is een bureau dat altijd met je meedenkt, altijd voor je klaar staat en je tijdig persoonlijke adviezen geeft wanneer dit nodig is.
Wij hebben inmiddels alles ondergebracht bij Van Wijngaarden. Fijn alles onder één dak en in deskundige handen, geeft ons rust.
We werken sinds vijf jaar met Henk van Wijngaarden en zijn erg tevreden over de dienstverlening. Het is gemakkelijk om in contact te komen, er wordt met je mee gedacht en je voelt je ondersteund in je zakelijke belangen. Ik zou Henk van Wijngaarden van harte aanbevelen als adviseur voor allerhande financiële belangen.
We zijn voor een hypotheek bij Henk van Wijngaarden gekomen. Het was een zeer complexe situatie, maar Henk en zijn team zijn net zolang bezig geweest om het tot een goed einde te brengen. Vandaar dat ik nu al mijn verzekeringen bij hem heb ondergebracht. Ik beveel daarom iedereen aan om met Henk van Wijngaarden en zijn team in zee te gaan.
Aanrader! Zeer betrokken, persoonlijk, vriendelijk en goed bereikbaar... Voor mij precies datgene dat ik nodig had tijdens de aankoop van mijn huis en het op orde krijgen van andere financiële zaken.
Prettig en vooral klantvericht met oplossingen
Fijn bedrijf en zeer betrokken met het reilen en zeilen van het verenigingsleven in Weesp.
Vriendelijk Behulpzaam Duidelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid