facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Wijk Notarissen

Van Wijk Notarissen

Info

Van Wijk Notarissen is een modern notariskantoor in Wassenaar.

Geschiedenis

Uw notaris, zekerheid voor nu en later

Een notaris heeft u vaak nodig bij belangrijke momenten in uw leven. Denk aan samenwonen of een huis kopen. Of bij belangrijke besluiten voor uw bedrijf.
In alle gevallen wilt u dan zeker weten dat alles snel en 100% correct voor u wordt geregeld. Voor nu, maar ook voor later.

Bij Van Wijk Notarissen in Wassenaar staan wij u graag bij met ons team van professionals. Met elk een eigen expertise op het gebied van Wonen, Leven of Ondernemen, leveren wij altijd de beste service en kwaliteit. En dat doen wij al meer dan 25 jaar.

Duidelijk, snel en slagvaardig

Een goede en persoonlijke service vinden wij bij Van Wijk Notarissen belangrijk. Maar ook dat u inzicht heeft in wat er gebeurt en waarom.
Bij elke opdracht gaan wij snel en efficiënt voor u aan de slag. Wij zorgen er voor dat alle informatie en stukken welke op uw zaak betrekking hebben veilig worden verzameld en bewaard.
Heeft u vragen of wilt u iets overleggen? De medewerkers van Van Wijk staan altijd voor u klaar.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u een hypotheekakte op laten stellen, of andere zaken goed laten vastleggen? Bij Van Wijk Notarissen in Wassenaar kunt u altijd eerst een vrijblijvende afspraak maken. U weet dan direct wat wij voor u kunnen betekenen en krijgt een duidelijk overzicht van de benodigde stappen, procedures en bijbehorende tarieven.

Snel telefonisch (070 5 123 123) of per e-mail een offerte aanvragen?
Op werkdagen ontvangt u meestal binnen een uur al een antwoord.



"Bij Van Wijk Notarissen in Wassenaar staan wij u graag bij met ons team van professionals. Met elk een eigen expertise op het gebied van Wonen, Leven of Ondernemen, leveren wij altijd de beste service en kwaliteit. En dat doen wij al meer dan 25 jaar."

"Bij Van Wijk Notarissen in Wassenaar staan wij u graag bij met ons team van professionals. Met elk een eigen expertise op het gebied van Wonen, Leven of Ondernemen, leveren wij altijd de beste service en kwaliteit. En dat doen wij al meer dan 25 jaar."
Adres: Schoolstraat 27, 2242 KE Wassenaar
Telefoonnummer: 070-5123123
Stad: Wassenaar
Route: Schoolstraat 27
Postcode: 2242 KE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Notaris Voorburg, Notaris Voorburg Leidschendam, De Zwart Notaris, Notaris Wassenaar Geurts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garden & home design Garden & home design 409 meter Garden & home design voor al uw wensen in de tuin en woning Aanleg ontwerp tuinbespro...
MVL-Design MVL-Design 451 meter Social-Media, Webdesign en nog veel meer
Locatieverhuur de Karnmolen Locatieverhuur de Karnmolen 3 km Locatieverhuur op maat "de Karnmolen" op boerderij de Raaphorst te Wassenaar
Etiquette à la carte Etiquette à la carte 4 km ( Zakelijke) Etiquette trainingen & presentaties ( op maat)
Recensies
Meerdere fouten in de koopakte maar dan denk je nog kan gebeuren. Vervolgens ernstige fouten gemaakt bij de oprichtingsakte voor de BV en toen we daar op wezen werden we naar bejegend en werd het alleen na veel moeite van onze kant opgelost. Blijkbaar te veel ego om te willen leren van dingen die fout gaan. Jammer
Bedrijf opgericht via Firm24, keurige service zowel daar online als ook offline bij Van Wijk Notarissen. Keurig telefonisch mijn afspraak kunnen vervroegen en daarna zeer kundig geholpen op locatie!
Wij zijn zeer tevreden. Informatie vooraf was duidelijk en tijdens het gesprek werd alles goed uitgelegd. Wij bevelen dit notaris kantoor dan ook van harte aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid