facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Wichem

Van Wichem

Info

Bouw | Onderhoud | Zonwering

Geschiedenis

Van Wichem te Kaatsheuvel renoveert, verbouwt, en pleegt totaalonderhoud aan particulieren woningen en bedrijfspanden. Daarbij leveren en plaatsen wij zowel binnen als buiten zonwering.

Sinds 2005 zijn wij actief in zowel de zakelijke- als particuliere sector.

Particulieren

Voor een uitgebreide verbouwing van uw badkamer, keuken of uw gehele huis bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor het plaatsen van een wand, isoleren van een dak of het vervangen van een deur staan onze vakmensen voor u klaar.

Bedrijven

Wilt u uw bedrijf een nieuwe uitstraling geven, verbouwen, of bent u op zoek naar iemand die u het onderhoud aan uw pand uit handen kan nemen? Dan bent ook u bij ons aan het juiste adres.

Onze deskundige vakmensen zijn zeer servicegericht en betrokken. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een juiste communicatie met u en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Binnen en buiten zonwering

van Wichem levert topkwaliteit binnen en buitenzonwering tegen betaalbare prijzen. Al onze binnen en buitenzonwering worden speciaal voor u door echte vakmensen in Nederland op maat gemaakt. Daarnaast hecht van Wichem veel waarde aan leveren van een uitstekende service. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bovendien geven wij op onze artikelen twee jaar garantie.

Voor vragen en advies neem gerust contact met ons op.
Wilt u uw klus laten uitvoeren tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding, vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Adres: Gasthuisstraat 88, 5171 GH Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0620265037
Stad: Kaatsheuvel
Route: Gasthuisstraat 88
Postcode: 5171 GH


Recensies
Dit bedrijf heeft bij mij de badkamer en toilet volledig vernieuwd. Ben zeer tevreden. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Gerard, Lars, Bram en Sjaak, super bedankt!
Goed werk voor de juiste prijs
van Wichem heeft bij ons het dak vervangen, super snel en netjes gewerkt. Ik zeg aanrader.
Prima aannemer. Diverse klussen, Gerard is multifunctioneel inzetbaar. Afspraken nagekomen, netjes gewerkt en alles keurig achtergelaten.
Geweldig bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid