facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Vught Tuning

Van Vught Tuning
Adres: De Factorij 20, 9363 TN Marum, Nederland
Telefoonnummer: 0594 646 122
Staat: Groningen
District: Westerkwartier
Stad: Marum
Route: De Factorij
Huisnummer: 20
Postcode: 9363 TN


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: 08:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Onlangs de BMW hier laten chippen bij VVT op aanraden van een bekende. De chipsessie ging gepaard met een meeting vooraf en achteraf. Dit is aan te raden, gezien je dan vooraf weet wat de motor nog aan vermogen heeft.nnZeer fijn ontvangst door VVT en ook prettig dat je hier op locatie kunt werken. Overigens zeer gaf dat je vanuit de ontvangstruimte alles kunt zien gebeuren op de dyno en ook de metingen kan monitoren op het scherm.nnVoor mij was het de rit vanuit de Meern richting Friesland i.i.g. dubbel en dwars waard.
+/- een maandje geleden mijn 1.0 TSI laten chippen en het verschil is goed merkbaar! Echter was de tune toch niet helemaal perfect en heb ik weer contact opgenomen voor verder onderzoek. Na een aantal aanpassingen en blijven proberen is het gelukt om de vermogens afgifte linear te krijgen! Leuk bedrijf en gedreven personeel! Aanrader!
Vanmiddag mijn EGR softwarematig laten uitschrijven. Kundige mensen en ik mocht een kijkje nemen in de werkplaats tijdens de werkzaamheden. Vriendelijke eigenaar.
Deze jongens weten wat ze doen. Je wordt vriendelijk ontvangen en je wensen worden doorgenomen. Ze denken met je mee en leveren vakwerk af. Top service en een perfect resultaat!
Prima bedrijf Polotje 1.0 tsi met dsg laten doen. Eerste keer voor mij, stuk meer vermogen en dat merk je
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid