facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Vught Fysiotherapie

Van Vught Fysiotherapie
"Van Vught Fysiotherapie is een fysiotherapeutische praktijk gericht op jong en oud. Mijn doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Ik ga samen met jou opzoek naar de oorzaak van jou klacht. Dit doe ik middels de nieuwste wetenschappelijke behandelmethoden."
Adres: Veemarktweg 4, 5223AA Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31646888034
Stad: Den Bosch
Route: Veemarktweg 4
Postcode: 5223AA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Kaan Bilgi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amplio Care Amplio Care 844 meter Amplio Care ontzorgt fysiotherapeuten. Wij bieden digitale hulp door ontwikkeling en ...
Milan Klein Fysiotherapie en Sportbegeleiding Milan Klein Fysiotherapie en Sportbegeleidin... 3 km Milan Klein is sportfysiotherapeut en gespecialiseerd in de orthopedische revalidatie...
Recensies
Martijn is een fijne no-nonsense fysiotherapeut, zijn behandelingen zijn effectief. Ik beveel hem van harte aan. De praktijk is ook gemakkelijk gelegen net buiten de binnenstad met voldoende parkeerplaatsen.
Ik ben nu een aantal keer bij Martijn geweest om mijn rug los te laten masseren & mijn armen. Martijn werkt effeciënt en ik merk ook echt positief verschil in mijn rug en armen na de behandelingen!
Bij Martijn geweest ivm aanhoudende pijn en knopen in mijn spieren in mijn schouder. Buiten het oplossen van deze pijn dmv dry needling kijkt Martijn ook met je mee naar de oorzaak van het probleem, zodat de klachten hierna weg blijven! Zeer professionele, prettige communicatie en bejegening.
Ik vond het een goede behandeling, ik had heel veel schouder- en nekpijn en dmv dry needling ben ik van mijn klacht af gekomen. Ik beveel deze fysiotherapeut ten zeerste aan.
Na 4 behandelingen aan de hand van dry needeling ben ik van mijn knieklacht af. Ik ben erg tevreden over de snelheid, menselijkheid en effectiviteit van de behandeling die ik heb gekregen.
Martijn heeft me goed op weg geholpen, ben van alle pijntjes af! Top gozer met veel praktijkervaring.
Enorm geholpen. Zeer professioneel. Goede uitleg. Druk needling gehad met goed resultaat. Dank Martijn
Zeer doeltreffende therapeut. Door middel van dry needling en/of chiropractie ben ik zo weer van mijn klachten af.
Martijn heeft mij super goed geholpen met mijn nek en schouderklachten. Na enkele Dry needling behandelingen ben ik weer klachtenvrij. Ik heb de behandelingen als prettig ervaren en zou Martijn zeker aanraden!
Dankzij je sportmassage heb ik veel minder last van mijn nek en schouders.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid