facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Vossen Tenders

Van Vossen Tenders
Info
Design, productie en verkoop van aluminium boten, tenders en sloepen en www.vanvossentenders.nl

Producten
aluminium boten

"Van Vossen Tenders is als botenbouwer uit Steenwijk gespecialiseerd in het bouwen van aluminium boten. Wij specialiseren ons onder andere in het bouwen van het volgende: aluminium sloepen, aluminium tenders, aluminium sloepen, luxe aluminium tendersloepen, klassieke aluminium tendersloepen en aluminium yachten. Vanuit onze scheepswerf in Steenwijk ontwerpen wij de mooiste aluminium boten, compleet naar wens! Maatwerk is voor ons geen probleem. In het afgelopen jaar is één van onze boten zelfs genomineerd tot de HISWA Boot van het Jaar! Onze snelvarende boten zijn duurzaam en worden voorzien van een prachtig casco. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor het bouwen van uw droomboot."
Adres: Koematen 54, 8331TK, Steenwijk
Telefoonnummer: 0521520440
ln.srednetnessovnav@ofni
Stad: Steenwijk
Route: Koematen 54
Postcode: 8331TK


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:30
Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-17:30
Vrijdag: 08:30-17:30
Zaterdag: X
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: van vossen tender occasion, van vossen prijslijst, van vossen occasion, van vossen giethoorn, van vossen tender 660, tender boot, van vossen tender 600, van vossen tender 850
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steeler Yachts Steeler Yachts 595 meter
Recensies
Maken daar super mooie boten. Ze hebben vooral veel oog voor detail. Ook is het persoonlijk contact met zowel de verkoper als de monteurs erg fijn! Ze nemen gewoon rustig de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen. Ik ben dan ook echt super blij met mijn VanVossen 700 Sport tender. Als je daar 1 keer mee hebt gevaren wil je nooit meer wat anders! Een echte aanrader dus!
In 2018 mijn Vanvossen 880 Sport in gebruik genomen en wat een geweldig schip! Onderhoudsvrij, en kan tegen een stootje! Ook super mooi om vanaf de ontwikkeling + het bouwen en de tewaterlating erbij betrokken te worden! Tot op de oplevering zijn ze nog zo flexibel om wijzigen en extra optie's toe te voegen. Al heel veel uren vaargenot gehad!
een aluminium boot voor deze prijs is echt heel goedkoop. en dan heb je ook nog eens goede opties! twijfel nog tussen een tender of een sloep, maar ik koop hem zeker weten hier
Vandaag mijn prachtige Tender Sport 670 mogen ontvangen. Een pracht schip met weinig tot geen onderhoud voor een scherpe prijs. Ik kan daarom Van Vossen Tenders van harte aanbevelen.
Ik heb mijn aluminium sloep aangeschaft bij van vossen. Hierin ben ik uitermate tevreden over het voortraject en begeleiding bij de keuzes als bij de aftersales. Toen ik een probleem kreeg met een van de kabels van de boot is dit door van vossen adequate opgepakt en zeer snel verholpen!
Zeer correcte en goede service
Super geholpen .bel over een vraag .direct een oplossing aangeboden . Moet goed zijn het product.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid