facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Vliet Zeilen

Van Vliet Zeilen

Info

Ontwerp en Fabricage van Jachtzeilen op Maat, in Middelharnis.
Tel. 0187-483790 website: www.vanvlietzeilen.nl

Geschiedenis

Kees van Vliet is het creatieve brein van de zeilmakerij. Hij bedenkt, ontwerpt en fabriceert de "zeilende zeilen" voor uw zeiljacht.Ook de reparaties die aangeboden worden door Kees uitgevoerd.
Catherine houdt zich voornamelijk met kantoorwerkzaamheden bezig: de correspondentie, het opmaken van offertes, opdrachtbevestigingen en rekeningen alsook het boeken van de administratie.



"Producent en reparaties van kwaliteit jachtzeilen"
Adres: West Havendijk 10, 3241 LP Middelharnis
Telefoonnummer: + 31 (0) 187 48 3790
Stad: Middelharnis
Route: West Havendijk 10
Postcode: 3241 LP



op zoek naar gerelateerd: Zeil losse broek, Zeilmateriaal, Zeilboot materiaal, Zeil voor zeilboot, Zeilen onderhoud, Gebruik cunninghamhole, Reguleerlijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ASH Carrosserie bv ASH Carrosserie bv 1 km Team Ash, Bedankt voor het inrichten van onze bedrijfswagen nummer 5! Jordy heeft ons...
ROGO Machines B.V. ROGO Machines B.V. 1 km Zeer vriendelijk personeel. Je bent er altijd welkom, en de koffie staat altijd klaar...
Recensies
Ik vroeg hen om de zeilen te meten voor een offerte en een UV-strip toe te voegen, 8 weken later zeiden ze dat ze de UV-strip niet zouden aanbrengen, uiteindelijk brachten ze me 50 euro in rekening en toen ik om de zeilmetingen vroeg, zeiden ze .. nee dat doen ze niet ' t gaf dat uit, als klap op de vuurpijl was de offerte 1000 euro boven elke andere zeilmaker in de EU. Bracht het naar een andere zeilmaker die het zeil kan repareren en een UV-strip kan aanbrengen, en de offertes en metingen waren gratis. Asked them to measure the sails for a quote and add a UV strip, 8 weeks later they said they wont put the UV strip on, ended up charging me 50 euro and when I asked for the sail measurements they said.. no they don't give that out, to top it off the quote was 1000 euro over any other sailmaker in EU. Took it to another sailmaker who can repair the sail and add a UV strip, and the quotes and measurements were free.
Paar maanden terug een nieuwe HA fok laten maken. Erg tevreden over de voorlichting en de afhandeling Het zeil is ook prima ingemeten en staat goed tijdens het zeilen Ook voor kleine reparaties kun je bij ze terecht Lusjes van mijn maindrop even repareren, winkelhaak in mij grootzeil netjes gerepareerd Kortom, grote klasse!
Teleurstellend, ze doen geen “klussen” waar ze geen trek in hebben. Kom je voor nieuw, dan zijn ze vast prima, maar daar gaat het niet van komen! Als je geen gebruik maakt van een offerte betaal je 40 euro en wordt er met retentie recht gedreigd.
Top kwaliteit, eerlijk en goede prijs! Ik laat hier elk jaar mijn zeilen nakijken en heb hier ook een sterk grootzeil met mooie vorm laten maken.
Vakman met persoonlijke service, aanrader langs het Haringvliet.
Vertaald door Google Goed advies en vakkundig gemaakte zeilen. Origineel Gute Beratung und fachkundig hergestellte Segel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid