facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Vliet Fietsen

Van Vliet Fietsen

Info

Van Vliet Tweewielers is al meer dan vijftig jaar speciaalzaak voor fietsen en bromfietsen. We adviseren bij aankoop, onderhouden en repareren (elektrische) fietsen. Haal- en brengservice in de regio.

Adres: Leidseweg 300, 2253 JL Voorschoten
Telefoonnummer: 071 - 576 45 49
Stad: Voorschoten
Route: Leidseweg 300
Postcode: 2253 JL



op zoek naar gerelateerd: Niet elektrische fiets, FLYER fietsen wikipedia, Schaatsen slijpen Voorschoten, Zweedse elektrische fiets, Elektrische fiets uit Zwitserland, FLYER fietsen Dealers Belgie, Zelfopladende fiets, Flyer fietsen outlet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijwielspecialist G. Besuyen Rijwielspecialist G. Besuyen 2 km Mijn Sparta e bike een service beurt laten geven, top service ,tevens een goed advies...
Recensies
Goede fietsenwinkel met groot assortiment, eerlijk advies en veel kennis en kunde in huis wat betreft fiets reparaties. Denken met je mee wat betreft oplossingen. Onze vaste fietswinkel.
Hele nette zaak met hele goede service. De gebroeders Van Vliet weten heel veel van de fietsen af. Ze luisteren ook goed naar je wensen en geven een op jou wens afgestemd advies. Heel prettig om daar heen te gaan. Mooie grote winkel met veel keus voor fiets accessoires. Top zaak.
Van Vliet is nog een ouderwets service vriendelijke alles-voor-de-klant winkel. Top winkel en gewoon een goede zaak.
Het personeel is beleefd, behulpzaam en vakbekwaam. Er wordt met je meegedacht en ze weten volgende keer nog wie je was. We gaan al jaren naar ze toe, ook al moeten we er een stukje voor omrijden.
Ik had met spoed een nieuw zadel nodig. Ze hadden in de winkel niet het zadel wat ik wilde. Ze hebben meteen besteld en later die dag kon ik het ophalen. Super geregeld.
Het is fijn zo behulpzaam als ze zijn bij deze fietsenwinkel en ook woord gehouden wordt.
Prima zaak met vriendelijke en deskundige mensen
Kundig personeel, service gericht.
Altijd goed advies en hele goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid