facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Vliet caravans B.V.

Van Vliet caravans B.V.

Geschiedenis

Een caravanbedrijf waar u thuis bent

Van Vliet Caravans is een echt familiebedrijf. Dat merkt u aan het feit dat iedereen voor u klaarstaat. Van directie tot jongste bediende willen wij het u graag naar uw zin maken. Daar past ook bij dat wij geen verkoop willen scoren, maar uw caravan vraagbaak willen zijn.


◦wij streven geen korte termijn succes na
◦maar een relatie met klanten die op ons kunnen bouwen
◦u wenst de caravan die perfect bij u past
◦ons familiebedrijf investeert veel energie in een persoonlijke benadering



Dat vindt u terug bij de mensen van Van Vliet en dat vindt u terug bij de caravanmerken in onze showroom. Van Finse topkwaliteit tot Duitse degelijkheid in diverse uitvoeringen. Van eigenzinnig doordacht tot sportief en sfeervol. Alles op basis van een strakke prijs en service zekerheid. Dat maakt een caravan kopen bij Van Vliet tot een geweldige ervaring.

Van Vliet stopt niet bij de verkoop van een caravan. Onderhoud & advies staan bij ons hoog in het vaandel, Garantie op reparatie is bij Van Vliet Caravans dan ook heel gewoon. U & uw caravan zijn bij ons in vertrouwde handen.



"Van Vliet caravans is een kampeer en caravan bedrijf. U bent welkom voor advies & aankoop van uw nieuwe of gebruikte caravan, voortent en accessoires.In de ruime werkplaats kunnen we toebehoren op of in uw caravan of camper monteren, maar ook voeren we onderhoud, reparaties en schadereparaties uit aan kampeervoertuigen.In de kampeerwinkel hebben we naast stoelen en tafels een ruim assortiment onderdelen.voor gasflessen hebben we een eigen vulstation en de meeste ruilgasflessen hebben we op voorraad.Van Vliet caravans is dealer van de merken: Adria Hobby Fendt en Knaus."
Adres: Kromwijkerdijk 8, 3448 HW Woerden
Telefoonnummer: 31348412280
Stad: Woerden
Route: Kromwijkerdijk 8
Postcode: 3448 HW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chalet.nl Chalet.nl 295 meter Voor het eerst gebruik gemaakt van een boeking via deze website. Tot op heden zeer te...
D-reizen D-reizen 2 km Altijd zeer goede service. Ook nu tijdens de corona.
Reisbureau Woerden Reisbureau Woerden 2 km Goede service en weer een leuke vakantie kunnen boeken
All for Nature All for Nature 2 km www.allfornature.nl Reizen met de beste 'wildlife' ervaring, voor nu en toekomstige g...
Relax and travel - jouw persoonlijke reisagent Relax and travel - jouw persoonlijke reisage... 2 km Vanuit woerden help ik u bij het zoeken en boeken van al uw reiswensen! Of dit nu in ...
Ontdek Jamaica Ontdek Jamaica 2 km Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes over evenementen, attracties, excursies, hotels...
Recensies
Een oud en vertrouwd adres voor caravans, nieuw en onderhoud, wat kleine winkel met accessoires. De weg er naartoe is wat lastig te vinden en de weg is krap voor diegenen die wat angstig zijn. De service is goed, de medewerkers/eigenaren zijn bijzonder hulpvaardig, of je nu voor een caravan komt of voor een onderdeel van een euro, ze behandelen je zoals een klant verdient. Afgelopen weekeinde ben ik hier voor de laatste keer geweest, ik ga ook nooit meer terug. Niet omdat ze niet goed zijn, niet omdat ze niet aardig zijn, maar gewoon omdat ik na 43 jaar afscheid heb genomen van het caravannen. Zij kochten mijn caravan van 7 jaar oud,voor een redelijke prijs, waarbij men liet zien wat er aangedaan moest worden voor de verkoop en wat ze er aan procenten op zouden doen. Van een ander had ik hetzelfde bod, maar dit voelde beter. Mijn nog nieuwe gasfles namen ze probleemloos terug en vergoeden deze keurig. Het afscheid nemen van een caravan waar ik mee door heel Europa reisde van de Noord Kaap tot over het Atlasgebergte in Noord Afrika, van Ierland tot de grenzen van Rusland werd me in alle rust gegund. Dus ook voor verkoop van je caravan kan je hier goed terecht.
Tijd voor een recensie. 29 jaar heeft van Vliet caravans in overleg, geadviseerd en onderhoud gepleegd aan onze caravans. Dit naar volle tevredenheid. 6 jaar geleden kochten wij bij hen een nieuwe Knaus 420 QD. Ook bij deze aanschaf een goed advies en overleg. Na wat "duwen en trekken" over de prijs maar dat hoort er bij de caravan gekocht. Eerste jaar zonder Mover want dat vonden wij niet nodig tegen advies in Na dat eerste jaar kwamen wij er achter dat de Knaus toch wel groter en zwaarder was als onze voorgaande caravan en dat een Mover misschien toch wel een goed idee was. Van Vliet caravans verzorgde weer het advies en na een demonstratie en de mededeling dat ik een hele sterke goede Mover met Lithium accu had gekocht deze laten installeren. Dit jaar gingen we naar de Toscane I. Aangekomen op een kleine natuurcamping liet de campingeigenaar ons een prachtige plek op een plateau zien. Sceptisch heb ik hem gevraagd of ik daar ook met de combinatie ooit zou wegkomen gezien het stijgingspercentage en het slechte wegdek. De campingeigenaar overtuigde mij dat het best ging en anders had hij een Bobcat om de caravan naar boven te slepen. Na een paar prachtige dagen in alle rust kwam een einder aan het mooie verblijf en moesten wij weer verder. De Nissan Xtrail kreeg echter geen grip op de slechte, steile, smalle weg naar boven. De Bobcat moest van de andere kant van de camping komen, had al een half jaar niet gereden en dat alles zou wat tijd gaan kosten. Ondertussen was de hele familie inclusief een paar campinggasten komen kijken hoe die Nederlanders daar ooit weg zouden komen. Hierop besloot ik het op de Mover te proberen want dat zou tenslotte een krachtige Mover zijn volgens van Vliet. Alle dochters en de vrouw van de campingeigenaar werden achter de Knaus gezet voor het geval de Mover het niet zou redden en het hele spul achteruit de berg af zou komen. Echter de Mover heeft de caravan met fietsen zonder problemen of verhitting naar boven gebracht. Boven toch even gekeken wat dat met de accu had gedaan. 3/4 nog vol. Deze vakantie was ik heeeeel blij met het Moveradvies. Opmerking van de camping eigenaar; "Your Mover is stronger than my Bobcat."
Wij komen hier al ruim 30 jaar. Eerst bij de vader, nu bij de zoon. Altijd goede service en afspraak is afspraak. Onderhoud is kwalitatief prima en tegen een eerlijk tarief. Verder een goed gesorteerde winkel.
Wat een sof Gebeld of ze een Benegas.fles van 7,5 kg hadden. Ja was het antwoord. Nogmaals gevraagd of ze het zeker wist, nogmaals ja. Ze zou mijn naam op de fles zetten. Toen 30 km gereden en toen ik daar kwam, was er dus GEEN 7,5 kg fles.
Heel blij met onze nieuwe Knaus 500 Sport E power. Goed geadviseerd door Bert Jan. Bij afleveren heeft hij ook royaal de tijd genomen om alles uit te leggen. Ze zitten op een heel mooie lokatie. Mooie showroom ook, goede koffie. Wij kunnen van Vliet bij iedereen aanbevelen!
3 jaar geleden een kip compact gekocht. Via marktplaats was veel goedkoper geweest maar ik koos voor zekerheid. De caravan was 20 jaar oud en BOVAG gekeurd door van Vliet zelf dus dat moet goed zijn. Drie jaar later wil ik de caravan inruilen bij een andere dealer maar deze ontdekt dat alle vier hoeken rot zijn. 1 poot zat behoorlijk los was mij nooit opgevallen overigens. Na alles nog eens goed te bekijken bleek er heel veel weg gewerkt te zijn met kit en verf. Volgens de dealer was dit al zo voordat ik hem gekocht had en moet dit gezien zijn bij de keuring. Bij navraag bij van Vliet wilden ze van niks weten. En zoals ik al vermeld had heb ik de caravan ingeruild en kan ik dus niet meer langskomen. Als je de foto's bekijkt dan zijn dit volgens van Vliet kleine vocht problemen.
Vandaag een crespo tafel met een kapotte poot gebracht. Werd gelijk gerepareerd, eerst nog contact met de fabriek, spullen niet meer leverbaar. Werd een nieuwe klem.opgezet en dit was service van het bedrijf. Wij zijn zeer tevreden en chapeau voor van Vliet
Onlangs een nieuwe Fendt Tendenza gekocht bij deze dealer. Zeer prettig geholpen door BertJan. Alle communicatie, zowel telefonisch als per email verliep vlot. Caravan is snel en netjes afgeleverd.
Wij zijn super blij met de verleende service en afhandeling van onze klacht. Onze caravan had 6 maanden na de aankoop een lekkage probleem. Dit is keurig netjes hersteld onder garantie. De koffie is altijd lekker en het personeel is altijd in voor een gezellig praatje. Nogmaals super bedankt!
Ik had hier een sollicitatie werd goed ontvangen vriendelijke eigenaar 1 van de 2 helaas niks geworden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid