facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Vlaanderen

Van Vlaanderen

Info

In ons Frans/Mediteraans restaurant ontvangen wij u graag voor zowel lunch als diner. Het jonge team staat geheel voor u klaar.

Adres: Weteringschans 175-2 , Amsterdam 1017 XD, NL
Telefoonnummer: 020 622 8292
Stad: Amsterdam
Route: Weteringschans 175-2
Postcode: 1017 XD


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 18:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: van vlaanderen amsterdam menu, restaurant van vlaanderen menu, van vlaanderen iens, van vlaanderen makelaar, van vlaanderen michelin, van vlaanderen amsterdam michelin, restaurant van vlaanderen amsterdam, van vlaanderen tiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Notting Hill Hotel Notting Hill Hotel 449 meter Mooi en net hotel, smaakvol ingericht en lekker centraal. Ontvangst met inchecken was...
Studio Pistache Studio Pistache 463 meter
Come Come 525 meter
Arles Arles 536 meter Wat een grote tegenvaller. Eten was absoluut niet bijzonder en heel summier voor een ...
Van Der Valk Van Der Valk 540 meter Zeer mooi hotel, nette kamers, vriendelijk personeel. Tevens is het gebruik van de we...
Puri Indonesia Puri Indonesia 606 meter
Players Players 686 meter Superslecht VAN 1 OP DE 10 KRIJGEN ZE VAN MIJ EEN 1! medewerksters hangen erbij alsof...
Italiaans Restaurant Bella Regina Italiaans Restaurant Bella Regina 701 meter Klein maar zeer gezellig restaurant.zeer vriendelijke eigenaar en personeel.goed eten...
George Deli U.S.A. George Deli U.S.A. 744 meter Vertaald door Google Ja oké, de hotdog was goed en het personeel was vriendelijk, maa...
Graham's Kitchen Graham's Kitchen 764 meter Heerlijk gegeten! Echte aanrader in A’dam de Pijp. Ik zal hier zeker terugkomen.
De Bajes De Bajes 785 meter Heerlijk gegeten alleen kon ik niet goed zien wat ik op mijn bord lag, het was wel mo...
Norling Norling 789 meter Als je van kleine hoeveelheden houdt en van veel verschillende gerechtjes is het “sha...
Walem Walem 852 meter Leuke zaak, mooie locatie. Terras aan het water. Geen echte uitsmijters maar wel geba...
P.C. Hooftstraat P.C. Hooftstraat 888 meter
Belle Sud Belle Sud 907 meter Belle sud 'prachtig zuid' eetcafe in de pijp op een mooie locatie waar je heerlijk k...
Odeon Odeon 911 meter GESLOTEN
Recensies
Kwaliteit is goed, mooie presentatie. Note: Porties vrij klein en huiswijnen vanaf rond € 30,00 aan dure kant.
Vanmiddag van een heerlijke lunch genoten bij Van Vlaanderen. Mooie gerechten in een rustig tempo.
Heerlijk gegeten, super bediening en heerlijke wijnen ! Wij hebben een top avond gehad . Echt een aanrader.
Ik hou van goed eten en mooie gerechten voor een goede prijs/kwaliteit/hoeveelheid verhouding. Die heeft dit restaurant wat mij betreft niet. We hadden een drie gangen menu uitgekozen en hebben - na aanbod van onze tafeldame - die laten uitbreiden naar vier gangen. Na de 3de gang het hoofdgerecht hebben we na weer een aanbod “nog een lekker kaasplankje voor het dessert?” ook daar ons voor laten verleiden aangezien we net nog hadden zitten grappen dat we zo maar even een “donertje” of “burger king” moesten halen. Iets wat we altijd zeggen als de porties te klein zijn. Drie happen hoofdgerecht. Twee happen de eerste twee gerechtjes. Nu ben ik een fijnproever dus ik proef echt goed wat er allemaal op mijn bord ligt; maar feit is: ik had nog trek na het dessert gang 5. Als je dan óók nog ziet dat er zonder te vragen de hele avond betaald water is geschonken €18, we met 4 personen €400 euro lichter zijn oa wijnarrangement van €40 euro = 8 euro per mini gevuld glas!! dan voelt het achteraf als oplichting. Informeer je gasten en stop met die vreselijke upsell benadering zonder transparantie. Het was heerlijk met mijn vrienden maar dit restaurant gaan we allen nooit weer heen.
Verbaasd over de service en houding van de eigenaar van dit restaurant. We gingen eten met een groep van 8 man nou hadden helaas 2 man last minute afgezegd. Dit hadden we pas aangegeven toen we eenmaal aankwamen bij het restaurant. De bediening zei dat dit geen probleem was, daarna lekker gegeten alles wat goed. Tot de rekening op tafel kwam, er stond dat wij moesten betalen voor 8 gasten. Ik dacht dat het een fout was dus zei tegen de bediening dat er iets niet klopte, toen werd de eigenaar erbij gehaald. Hij gaf aan dat hij door ons klandizie was misgelopen en dat het eten al was voorbereid. Toen wij aangaven dat we hem begrepen maar dat dit dan wel van tevoren aangekondigd had mogen worden en dat we dan ook wel de overige 2 couverts wilden op eten toonde hij allesbehalve begrip. Geen service, geen compassie, geen begrip en al helemaal geen vriendelijkheid. We moesten het gewoon betalen. Mijn vrienden en ik komen hier NOOIT meer terug!
Uitstekende en aardige bediening lekker gegeten niet goedkoop , menuutje €37,--pp ook niet te duur. Porties niet ruimhartig maar er werd onmiddellijk extra gebracht na een opmerking. Kwaliteit van het eten uitstekend. Dessert heerlijk. Goed wijnadvies. Kortom value for money.
Van Vlaanderen doet klassiek goed koken. Het is niet hip, het is niet trendy, het is niet vernieuwend, maar het is gewoon heel erg goed. En dat al meer dan 20 jaar. Enige minpuntje is dat de wijn wel erg duur geworden is. De laatste keer had ik moeite om een fles onder de € 40 te vinden. Dat vind ik veel geld.
Goede smaken en voor amsterdam redelijke prijzen met vriendelijke bediening Maar relatief kleine porties, er erg weinig groenten en zetmeel op het bord. Dineren is niet alleen proeven maar ook gewoon eten. Dat wordt wel eens vergeten. Zo ook hier.
Altijd uitstekend eten bij Van Vlaanderen. Floris maakt er echt een feestje van; een avondje uit waar je de rest van de week aan terug denkt. Het eten is altijd goed in balans en met originele bijpassende wijnen is de avond af. Wij komen weer terug!
Persoonlijk vind ik dit zo ongeveer het beste restaurant van Amsterdam. Bediening is prima, kan nog iets gezelliger. Maar het blijft mijn grote favoriet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid