facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Tilburg Energie Design BV

Van Tilburg Energie Design BV

Info

Van Tilburg Energie Design

Geschiedenis

GARANT GEZOND BOUWEN
Een gezonde omgeving bouwen én behouden, dat is waar Van Tilburg Energie Design voor staat. Wij ontwikkelen en realiseren een omgeving waar mensen zich goed voelen en mensen optimaal kunnen presteren. Hierbij kijken we zowel naar de behoefte van de mens als naar de economische en ecologische ontwikkelingen. Samen dragen we bij aan een betere wereld waar mensen zich goed voelen en goed blijven voelen.

REGISSEUR BOUWPROCES
Onze energiedesigners denken graag met u mee vanaf het idee tot en met de exploitatie om zo tot de meest gunstige levenscycluskosten oftewel Total Cost of Ownership (TCO) te komen. De eindgebruiker staat hierbij centraal. Voor hen proberen we de optimale meerwaarde te creëren: een fraai en comfortabel gebouw met een optimaal energiedesign.

VAN INSTALLATEUR NAAR ENERGIE DESIGNER
Energie Design staat voor ons voor het in balans brengen van architectuur, bouwfysica en techniek. Onze jarenlange kennis en ervaring in de installatietechniek zorgt ervoor dat we mee kunnen denken over het gehele bouwproces. Voor het analyseren en ontwerpen maken we gebruik van verschillende methoden en instrumenten.



"Van Tilburg Energie Design realiseert gezonde en comfortabele utiliteitsgebouwen.Wij ontwerpen, bouwen en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties in gebouwen en geven advies op dit gebied."
Adres: Expeditiestraat 2, 5961 PX Horst
Telefoonnummer: 077-3988040
Stad: Horst
Route: Expeditiestraat 2
Postcode: 5961 PX



op zoek naar gerelateerd: Maik van Tilburg Horst, Van Tilburg vacatures, Van Tilburg Mode, Van Tilburg Nistelrode, Van Tilburg Online
Recensies
Van Tilburg Energie Design is een prachtig familiebedrijf waarbij kwaliteit hoog in 't vaandel staat, voor zowel de klant als de interne medewerker. Van ontwerp & design tot realisatie & beheer kan van Tilburg ondersteunen of uitvoeren om een gebouw te krijgen met een gezond & comfortabel klimaat wat tevens rendabel qua investeringen is. Zelf werk ik er sinds 2017 en ben aangenaam verrast door de resultaten van projecten en serviceverlening. Iedereen maakt het stapje extra en staat voor elkaar klaar en dat resulteert in een prettige werksfeer.
In 2008 hier een warmtepomp aangeschaft. Een aantal jaren later belden we voor service, omdat hij een storing gaf. Krijg je doodleuk te horen "Wij leveren niet meer aan particulieren, dus we kunnen u niet meer helpen." Vervolgens worden we naar de importeur doorverwezen die ons ook weer doorverwees naar een ander bedrijf, die ons ook weer niet kon helpen. Uiteindelijk na veel zoeken iemand gevonden, die er wel iets van af wist. Echter de manier waarop van Tilburg dit heeft afgehandeld, is echt niet correct. Je kunt een beslissing nemen om niet meer aan particulieren te leveren, maar laat je bestaande klanten, die je bedrijf mee groot hebben gemaakt, dan niet letterlijk in de kou staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid