facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Tienen drankautomaten

Van Tienen drankautomaten

Geschiedenis

Bij Van Tienen drankautomaten b.v. kunt u al meer dan 40-jarig terecht voor eerlijk advies over koffieautomaten, drankautomaten, verkoopautomaten, een horeca koffieconcept en natuurlijk de bijbehorende supplies. Op onze site kunt u informatie vinden over alle producten en diensten die wij u kunnen leveren. Bekijk het bezorgingsgebied waar van Tienen drankautomaten b.v. actief is.



"‘Goeie koffie’ overal, altijd en voor iedereen bereikbaar maken, door klanten optimaal te ontzorgen met de best mogelijke oplossingen.Dát is waar vantienen voor staat!Vantienen, opgericht door Tien van Tienen, is sinds 1973 uitgegroeid tot een bedrijf waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor iedere gewenste koffievoorziening. Of het nu gaat om een kantooromgeving, werkplaats of jouw eigen keuken. Kies je voor een krachtige espresso of smaakvolle filterkoffie? Vantienen heeft alle mogelijkheden in huis!Naast het aanbod machines en het leveren van service & onderhoud, bezorgen wij alle bijbehorende producten zoals koffie & thee bij onze klanten.vantienen, goeie koffie voor iedereen!"
Adres: Voederheil 6 A, 5411RK Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 085 202 0720
Stad: Zeeland
Route: Voederheil 6 A
Postcode: 5411RK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Maarten van Tienen, Van tienen jura, Van tienen Webshop, 10N koffie, Van Tienen zeeland vacature, Van tienen vacatures, Vacature van Tienen Drankautomaten, Landweer 2a Zeeland
Recensies
Zeer te vrede met de koffiemachine van het eigenmerk Van Tiemen. Maar ook willen wij onze dank uitspreken aan de verkoper Naresh Adhin voor zijn waardevol advies en het contact na de aankoop van de koffiemachine en de extra geboden services en hulp omtrent de cup a soup machine.
Vandaag naar de open dag geweest,wat een prachtig bedrijf !
Goed geholpen bij de keuze van onze nieuwe koffiemachine voor op de zaak. Onze oude was defect en we kregen direct een leenmachine mee. Binnen een paar dagen de nieuwe geplaats waarbij de monteur de tijd nam voor de uitleg en afstelling van de machine.
Heb voor eerste keer telefonisch contact gehad met dit bedrijf voor onderhoudsbeurt van mijn Jura apparaat. Overigens daar niet gekocht Werd vriendelijk en snel doorverbonden naar een expert op dit gebied. Hij gaf heel goede uitleg en een excellente tip om de uitloop van mijn apparaat weer open te krijgen, want die zat verstopt. Hele vriendelijke man. Weet zijn naam niet meer. Dankjewel...nu heeft mijn apparaat geen accute servicebeurt meer nodig.
Nadat de aanschaf van een nieuwe koffie machine niet geheel vlekkeloos verliep, is dit uiteindelijk na wat aandringen toch goed opgelost. Toen we echter een storing kregen aan dit apparaat is dit door van Tienen in samenwerking met Douwe Egberts boven verwachting snel en vakkundig oplost en ook nog eens kosteloos binnen de garantie!
Geweldig bedrijf met goeie koffie en fijn personeel
Net een nieuwe Jura E4 aangeschaft.
Hele slechte service en wordt onbeschoft benaderd problemen worden niet opgelost heel jammer.na 3 jaar een koffie automaat van van tienen in gebruik te hebben waar de koffie vreselijk van smaakt blijkt dat het apparaat totaal verkeerd is afgesteld door de firma nadat onze onvrede daar over uitgesproken is wordt mijn man succes gewenst met mij omdat hij met mij moet leven hoe onprofessioneel kun je je klanten te woord staan .
Schitterend bedrijf, lekkere koffie.
Een mooi bedrijf en super geholpen. Hou dit vast en zet voort .succes allemaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid