facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van thee tot diner

Van thee tot diner

Info

24 uur geopend

Geschiedenis

Verkoop keukenaccessoires voornamelijk Mexicaanse schalen en Houten hapjes planken



"Verkoop van leuke en handige keukenaccessoires, waaronder duurzame producten maar ook design artikelen en leuke cadeautjes hebbedingen"
Adres: Notaris van de Mortellaan 1, 5242AH Rosmalen
Telefoonnummer: 0621654722
Stad: Rosmalen
Route: Notaris van de Mortellaan 1
Postcode: 5242AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sharp as a Knife Sharp as a Knife 4 km Fantastisch goede service en snelle levering. Levering van mijn messenset, bevatte ee...
Recensies
Leuke winkel met cadeautjes! Via Insta iets leuks gezien wat nog niet op de site stond. Contact gezocht en het was zo geregeld en besteld. Prima service!
Ik heb vandaag een bestelling geplaatst bij Van thee tot diner en dezelfde avond was mijn bestelling al binnen. Super service! De schaaltjes waren mooi ingepakt en ook ik kreeg een leuk cadeautje en een geschreven briefje erbij! Ik ben erg blij met de mooie schaaltjes van Broste Copenhagen!!
Afgelopen zondag 25-7-2021 een bestelling geplaatst en vandaag 27 juli al in huis!! Geweldig wat snel. Mijn bestelling was een mint kleurige thermoskan en die voldoet voor 100% aan mijn verwachting! Product was zeer goed verpakt. Nogmaals bedankt voor de snelle service. Wat ook leuk was, er zat een cadeautje bij met een persoonlijk briefje. Ontzettend leuk. Met vriendelijke groet, Sylvia Pont Niessing
Mijn bestelling gedaan en de volgende dag al in huis ...Goed in gepakt en nogeens mooi verpakt in cadeaupapier...voelde me gelijk Jarig ...en een leuk presentje gehad ..Goeie mooie prachtige SPULLEN.
Al vele malen iets gekocht bij dit superleuke winkeltje. Tekla staat altijd voor je klaar met haar vriendelijke benadering. De mooi ingepakte cadeautjes krijgen altijd een persoonlijk tintje van thee tot diner. Kortom wanneer je een apart, innovatief cadeautje nodig hebt, dan is een bezoek aan de webshop of winkel zeer aan te raden.
Mooi servies! Hele goede service! Alles super mooi verpakt. Ik voelde mij bijna jarig. Tevens vlot verzonden. Eén kopje was niet meer leverbaar, maar ze kwam met goede oplossingen. Echt top! Als ik mijn assortiment ga uitbreiden, weet ik waar ik moet bestellen
Wij hebben vandaag de super leuke 'Supoon' gekregen als aardigheidje! Heel mooi en aandachtig ingepakt met een lief briefje. Bij Van thee tot diner vind je altijd een leuk keukenaccessoire voor iedereen! Neem zeker een kijkje bij Tecla, zij is heel vriendelijk! Kortom top service! Sven & Wing
Wil ik een leuk cadeautje, dan ga ik naar Van Thee tot Diner. Ontzettend gezellig Mexicaans servies, prachtige houten planken en super originele accessoires. En dan wordt het ook nog eens ontzettend mooi ingepakt door Thecla mét een presentje erbij. Origineel om te geven én te ontvangen!
Als je de leuke items van VanTheeTotDiner ziet, kun je niet meer met lege handen naar huis! Je ziet altijd wel iets moois dat je zelf kunt gebruiken of als kado kunt weggeven. Thecla kiest met zorg haar producten, is flexibel en denkt met je mee.
Wat een leuke spulletjes en een goede service. De bestelling was leuk ingepakt, een cadeautje om te openen. En er was zelfs nog een klein cadeautje als verrassing aan toe gevoegd. Een klein feestje om wat te bestellen bij "van thee tot diner".
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid