facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van 't Hul Accountants en Belastingadviseurs

Van 't Hul Accountants en Belastingadviseurs

Info

Accountantskantoor met AFM vergunning. Gespecialiseerd in de installatiebedrijven

Geschiedenis

Eén kantoor in gemeente De Ronde Venen. Met een team van 20 specialisten op alle deelgebieden van de accountancy en belastingadviespraktijk.



"Wanneer een ondernemer in de installatiebranche door ons wordt begeleid dan zetten we hem of haar op de juiste koers naar financiële vrijheid. Naar een leven met meer tijd, meer geld en een betere balans tussen zakelijk en privé."
Adres:
Telefoonnummer: 0297 - 23 17 17
Stad: Wilnis


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Installatiebedrijf Den Boer B.V. Installatiebedrijf Den Boer B.V. 701 meter Kundig installatie bedrijf met vriendelijk personeel
Recensies
Wij van gruppo corso zijn zeer tevreden met dit bedrijf, sterke punten netjes , snel , persoonlijk gericht , neemt initiatief , betrouwbaar en kennis van zaken. kortom beste accounant die we ooit gehad hebben , we adviseren deze accountant ook aan al onze klanten.bedankt voor jullie goede werk.
Wij hebben de samenwerking met Van 't Hul Accountants en Belastingadviseurs B.V. als zeer positief ervaren. Wij zijn het team Van 't Hul Accountants en Belastingadviseurs B.V. oprecht dankbaar voor hun inzet, kennis en ervaring die zij met ons hebben gedeeld, waarmee zij ons in staat hebben gesteld om de complexe vraagstukken van onze cliënten te kunnen beantwoorden. Wij kijken ernaar uit om weer met team Van 't Hul Accountants en Belastingadviseurs B.V. te kunnen samenwerken!
VantHul begeleidt Kdv De Scheve Schuit dagelijks met alle beleidsmatige zaken. Niet alleen financieel maar begeleidt/ adviseert ons ook met zaken die bijdragen aan de ontwikkeling van ons als ondernemer.
Vreselijke service van deze accountants. Totaal niet servicegericht en geen communicatie vanuit hun kant. Ik moet overal achteraan bellen en mailen. Ze zijn te beroerd om te communiceren als er iets mist en wachten gewoon af totdat jij hun belt en dan nog krijg je te horen 'ik ben niet je secretaresse' aldus Bob. Het interesseert ze gewoon niet. Ga niet met ze in zee!
Hij heeft ons op een EXPO voor tandartsen gevist,En veel beloofd...Niks gedaan,na 2 maanden wij zijn snel weg..Hij wiste niet eens dat de tandartsen zijn niet BTW verplicht..VOORSTELLEN..Hij chanteert ons met onze eigen papieren terug te geven,wij moeten randsom betalen..Wij hebben de KNMT laten weten en de tuchtcollege voor accountants.Een opa die probeert zijn kinderen rijk te maken ,maar met een foute manier.De tucht college is ook bezig met onderzoeken.Hij adverteert ook op alle tijdschriften en elke keer wij zien dat wij kunnen niet geloven zijn durf..Weet ik niet voor de rest maar voor tandartsen heeft geen idee...lijkt ons..Wordt vervogd....
zeer goed bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid